2777
2789
عنوان

خودنمایی بعضی از خانما

163 بازدید | 25 پست

بچه ها یه چیز دلی میخوام بگم 

قضاوت ام نمیخوام بکنم بی طرف بی طرف 

ولی بعضی از خانما واقعا برای خودنمایی این کارا رو انجام میدن خود نمایی برا مردهای دیگه که ممکنه حتی شوهرتون باشن 

وقتی یه مرد خیانت میکنه همه گارد میگیرن که تقصیر مرده تا حالا توجه نکردید خانما با چه نقشه هایی به آقایون نزدیک میشن 

بعضی از خانما حجاب رو برنداشتند که کار مهمی انجام بدن فقط برای خودنمایی بوده جمع نبستم گفتم بعضی پس نگید من اینطوری نیستم 

حتی تو خیابون در مکان های عمومی هم خجالت نمیکشن 

حرکات مبتذل و هنجار شکنانه اونا فقط دودش به چشم بقیه افراد میره چون اونا آب از سر خودشون گذشته

عزیزم مرد متعهدی که زن و بچشو دوست داره اصلا وقت نداره بذاره واسه زن غریبه که حالا بخواد با نقشه هم بیاد سمتش

توجیهشون نکنین

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مرد متعهدی که زن و بچشو دوست داره اصلا وقت نداره بذاره واسه زن غریبه که حالا بخواد با نقشه هم ...

متاسفانه یک طرفه قضاوت میکنید تقصیر از هر دو طرفه مرد ها یوسف پیامبر نیستن ممکنه خطا کنن 

توجیه نمیکنم ولی شما نظری درمورد خانما نداری

مردایی هم هستن ک تور پهن میکنن برای خانمای متاهل پس اون خانما هم برن خیانت کنن؟ اگه ی زن میتونه متعهد باشه پس مرد هم باااااید بتونه 

خیانت چ هزار تا دلیل پشتش باشه چ هیچ دلیلی بازم خیانته

اون دلایل نمیتونن زشتی خیانت رو توجیه کنن 

شوهرتون رو درست انتخاب کنید تا نگران نباشید تا الان دیدی یه مرد بیاد بگه پسرا بخاطر جلب توجه مثلا می ...

ببین عزیزم جبهه نگیر

دارم میگم زن ها هم بی تقصیر نیستن خودمون زنیم می‌فهمیم یه چیزایی رو

مرد باید متعهد باشه 

نمیدونم چرا زنا نمیخوان قبول کنن ک مشکل از شوهرشون

مگه مردای پولدار و خوشتیپ میان ب زن متاهل پیشنهاد آشنایی میدن زن متاهل باید قبول کنه و خیانت کنه ب شوهرش ؟

متاسفانه یک طرفه قضاوت میکنید تقصیر از هر دو طرفه مرد ها یوسف پیامبر نیستن ممکنه خطا کنن توجیه نمیکن ...

پس منم ممکنه خطا کنم و تا یه مردی برام کاری کرد دلم بلرزه و خیانت کنم

با نقشه اومده دیگهه

منم حضرت فاطمه نیستم که😎

نخیرم از این خبرا نیس

با نقشه ببل مردا بلند میشه و س... میکنن با زن غریبه؟

غیر ارادی کاملا؟

چه حرفا میزنینا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

مردایی هم هستن ک تور پهن میکنن برای خانمای متاهل پس اون خانما هم برن خیانت کنن؟ اگه ی زن میتونه متعه ...

من توجیهی نکردم 

بله خیلی از خانما خیانت میکنن اطلاعی ندارید انگار 

به هر حال منظور من چیز دیگه ای بود

پس منم ممکنه خطا کنم و تا یه مردی برام کاری کرد دلم بلرزه و خیانت کنمبا نقشه اومده دیگههمنم حضرت فاط ...

من گفتن هر زنی با مرد حرف زد قصد تور کردن داره؟

چرا شما میخوایید بزور بگید فقط آقایون مشکل دارن و زن ها همه قربانی و طعمه هستن 

خودتون رو به خواب نزنید عزیزم 

خیلی چیز ها میبینم از خانما که طبیعی نیست 

با خودتون مثال نزنید