2777
2789
عنوان

خودنمایی بعضی از خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 25 پست
بحث خیانت از این کارای خانملس کسی ک خائن باشه ب سگ ماده هم رحم نمیکنه اما اینکه بعصیا حال ادمو ب هم ...

حساب دسته اول که جدا جداس 

منظورم این بود که خانما بعضا دیگه براشون خراب کردن زندگی دیگران مهم نیست دنبال همین میگردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم جبهه نگیردارم میگم زن ها هم بی تقصیر نیستن خودمون زنیم می‌فهمیم یه چیزایی رو

ذات بشر اینه دنبال توجه و علاقه اس زن و مرد نداره جبهه گیری هم نداره ولی کلا همه جای دنیا همه چی برای زن بده 

با عادی ترین قیافه و پوشش بری بیرون هم مردای پیر و جوون و متاهل و مجرد دنبال توجه جلب کردن هستن ولی شما یجوری داری  میگی انگار فقط زن ها اینطور هستن

من توجیهی نکردم بله خیلی از خانما خیانت میکنن اطلاعی ندارید انگار به هر حال منظور من چیز دیگه ای بود

اتفاقا خیلی اطلاع دارم چ خبره تو جامعه

پس اگه زن هم خیانت میکنه ی بخشی بخاطر مرداست درسته؟ پس چرا هیچکس انگشت ب طرف اون مرد نمیگیره بگه اون زن رو شیطون گولش زد ب هرحال زنم آدمه دیگه نه؟

هر کسی چ مرد چ زن ب هرررررر دلیل منطقی یا غیرمنطقی یا هرچی خیانت میکنه مقصره صد در صد خودشه والسلام

ذات بشر اینه دنبال توجه و علاقه اس زن و مرد نداره جبهه گیری هم نداره ولی کلا همه جای دنیا همه چی برا ...

نه شما بد برداشت کردی 

خدایی خودت با خودت رو راست باش بعضی از زن ها برای بقیه آقایون خودشون رو درست نمیکنن؟مردارو تیغ نمیزنن؟خونه خراب نمیکنن؟

مردا که اصلا بد عالم 

اون زنارو چجوری توجیه میکنین 

اتفاقا خیلی اطلاع دارم چ خبره تو جامعهپس اگه زن هم خیانت میکنه ی بخشی بخاطر مرداست درسته؟ پس چرا هیچ ...

مردا رو که همه داریم میگیم پیام رو نگاه کن چند بار گفتم 

ولی باز میگیم یه عده از خانمارو شیطون گول زد خدا بخشنده است 

ولی اونی که به عنوان منبع درآمد نگاه میکنه چی 

با وجود زن و بچه آوار رو زندگی بقیه میشه به خاطر پول چی 

نه شما بد برداشت کردی خدایی خودت با خودت رو راست باش بعضی از زن ها برای بقیه آقایون خودشون رو درست ن ...

اره اتفاقا تعدادشون اصلا کم هم نیست ولی دقیقا مردا هم همون کارا رو میکنن ربطی به جنسیت ندارع واقعا کلا آدما مشکل دارن 

اره اتفاقا تعدادشون اصلا کم هم نیست ولی دقیقا مردا هم همون کارا رو میکنن ربطی به جنسیت ندارع واقعا ک ...

خب دیگه 

منم اون بالا نگفتم هر خانما که تیپ زد بده که 

مرد ها رو ببین دیگه دختر ۵ ساله ام میدونه خطر ناکن اصلا ذاتشون انگار رو غریزه اس 

ولی اینکه بعضی خانما خودخواسته استفاده میکنن از این موضوع خیلی چندشه به شدت حال بهم زنه 

مردا رو که همه داریم میگیم پیام رو نگاه کن چند بار گفتم ولی باز میگیم یه عده از خانمارو شیطون گول زد ...

خب میتونیم اینطوری ب قضیه نگاه کنیم ک تا تقاضا نباشه عرضه هم نیست

اگه مردا اختیارشون دست کش شلوارشون نباشه کسی نمیره با تن فروشی و خراب کردن زندگی بقیه کاسبی کنه

تن فروشی زشته خیلیم زشته کار ب شدت کثیفی هست خیانت هم همینطور

هردوتا کار کریه و ناپسند هستن 

فقط با کشیدن پای خانما ب وسط میدون زشتی کار آقایون کمرنگ میشه و مجوز برای ادامه این رفتار

هر انسانی فارغ از جنسیت باید متعهد باشه همین 

خب میتونیم اینطوری ب قضیه نگاه کنیم ک تا تقاضا نباشه عرضه هم نیستاگه مردا اختیارشون دست کش شلوارشون ...

خب پس با همین تفسیر 

میشه گفت اگه خانما اینکار رو نکنن آقایون هم خیانت نمیکنن 

اگه زنا به خاطر پول هر کاری نکنن زندگیا خراب نمیشه 

فقط با کشیدن پای بند شلوار آقایون کار زشت خانما رو کمرنگ نکنید 

چه اصراری دارید در بی گناه جلوه دادن و قربانی بودن خانما 

من یه زنم شمام زنی متوجه خیلی از رفتار ها شدی 

قطعا میدونی من چی میگم ولی الان صرفا داری طرفداری میکنی چون حس میکنی زن ها همیشه قربانی ان

مرد ها باید کور بشن نبینن تا زن ها راحت با اندام پروتز شده جولان بدن