2777
2789
عنوان

اتاق شخصی یا کتابخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 28 پست
لباس رو میتونی نگیری ولی کتابخونه که یخچال نداره حالا اتاقتو لازم نداری بده به من😂💔

عزیزم😂

گفتم نمیتونم یخچال نرم چون خونه هم لباس راحتی دارم هم یخچال جان 

ولی تمرکز ندارم با مسائل خونه چپ و راست میشم مثل سیال هم انرژی ندارم میرم سراغ رخت خواب بخوابم درحالیکه خوب خوابیدم شب قبلش🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا کتاب خونه فکر نکن تمرکز داری ادامای جدید رفتارای متفاوت یهو میبنی بوی غذا میاد کناریت درحال غذ ...

سمت ما کسی نبود 

بخش ارشد و دکتری هیچکس جز یه نفر نبود 

اگه فکر میکنی خوبه برو ، کتاب خونه ماقسمت   مردانه  زنانه کردن خیلی راحت تریم لباسس راحتی تقریبا میپوشیم  بدون رو سری  بعضی ها یه چیزی اوردن روی زمین پهن کردن دراز میکشن خسته نشن 

آها پس موافقی بری کتابخونه چون هر چی پیش بیادم تمرکزم به هم میریزه

آره بنظرم اونجا چون همه دارن درس میخونن به خاطر جو مجبور میشی توهم همراه بشی بری به نفعته وگرنه اگه توی خونه تمرکزتو بتونی حفظ کنی که همون خونه بهترین جاعه

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

اگه فکر میکنی خوبه برو ، کتاب خونه ماقسمت مردانه زنانه کردن خیلی راحت تریم لباسس راحتی تقریبا میپ ...

باید امتحان کنم ببینم چطور میشه اوضاع 

سمت ما هم جداست بخش زنانه

اصلا تو خونه یه جا نمیشینم.. همش دوست دارم برم اینور اونور ولی مثلا تا ساعت 12مدرسم..بعدش میرم تا 9 ...

عزیزم پس شما کوچولویی دبیرستانی هستی 

عالیه چه کار خوبی میکنی پس 

من دبیرستان متمرکز چندین ساعت یه جا بند میشدم ولی بعد دانشگاه قاتی کردم یه جا نمیتمرگم جامپ می‌کنم همش 

چند سالتونه؟ و واسه چی میخونید؟

زبان عزیزم 

۳۱ هدف آیلتسه ولی قبلش میخوام ادونس رو هم تمام کنم الآن آپِرم باید دو تا کتاب دیگه رو بخونم براش و بعد برای آیلتس اقدام کنم 

آره بنظرم اونجا چون همه دارن درس میخونن به خاطر جو مجبور میشی توهم همراه بشی بری به نفعته وگرنه اگه ...

کتابخونه سمت ما بخش ارشد و دکتری فقط یک نفر بود ولی موافقم