2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم الان. 

به نظر من این هم نازه و زیبایی خودشو داره.

درهاشم دستگیره نداره خیلی شیک شده

حالا بذار آینه اش بیاد.

به بابات هم پرخاش نکن بابتش ارزش نداره 

میفهمم کلافه ای روش برنامه ریزی کرده بودی ذوق داشتی

اون هم بالاخره کلافه است مخصوصا اگه برات خریده 

درک میکنم حالتو، کاملا حق داری که ناراحت باشی 

ولی یچیزی بگم، من کامنتای تاپیک قبلی رو خوندم، خیلییی جَو داده بودن که واااای این چیه اصلا شبیه نیست و فلان، درصورتی که حس میکنم بیشترشون فقط نگاه کلی انداختن و دیدن برعکسه اینجوری گفتن، من با جزئیات نگاه کردم، نمیشه گفت اصلا شبیه نشده، درسته که کامل مثل عکس نیس ولی اینجوریم نیس که بقیه جَو دادن 

توو این عکس در کمد اینه داره و کشو ها دستگیره نگین دار، این دوتا چیز واقعا جلب توجه میکنه برا همین چون الان رو کمدت نیست حس میکنی واقعا  ناجوره، بعد تو این عکس اولی در کمد رو باز گذاشته و برا همین یجورایی خطای دید بوجود میاد که انگار بزرگتره و الان که کمد خودت درش بسته است باز خورده توو ذوقت 

بعدشم اعصاب و روانت خیلی خیلی باارزش تر از اینه که بخاطر یه کمد داغون کنی خودتو

باور کن کسی رو این جزئیات کوچیک دقت نمیکنه 

من خودم یه میز خریدم اوایل خیلی عاشق مدلش بودم ولی الان انقد عادی شده که اصن اون ذوق و شوق رو یادمم نمیاد 

دیدم الان. به نظر من این هم نازه و زیبایی خودشو داره.درهاشم دستگیره نداره خیلی شیک شدهحالا بذار آینه ...

والا نخریده ک داده نجار درست کنه من میگم طرف کور بوده آخه؟؟ وقتی شبیه چیزی ک میخواستم نشده بخدا اینو می بینم یاد جا کفشی میفتم  شده شبیه این 

این چیزا یه ذره اش ریسکیه منم سرویسمو که سفارش داده بودم چند جاش قناس در اومده بودبعدا خودم از خجالت ...

د آخه وقتی خودت ی چیو میخوای دوس داری شبیه همون باشه من اگه این مدلی و این زده میخواستم کور نیستم ک دیده بودم ولی من اینو میخواستم پولی ک میگیره کوفتش بشه از صبح قلبم درد میکنه 

چیزی ک درست کرده برام اینه

عوضش این جدیده ی کشو بیشتر دارع

تازه اون قسمت قفسه هاهم انگاری بلند تر و میتونی وسیله هاتو بهتر جمع کنی

من خودم خیلی ایراد درمیارم از هررچیزی 

اما ب نظرم اینم بد نیست ارزش نداره ناراحت شی بخدا خوبه

درک میکنم حالتو، کاملا حق داری که ناراحت باشی ولی یچیزی بگم، من کامنتای تاپیک قبلی رو خوندم، خیلییی ...

ممنون قربونت بشم الهی ولی خوب اینکه چیزی ک بخوای جور در نیاد با چیزی ک درست کردن یهو ببینی واقعا شوکه میشی اصلا عکس فرستاد شوکه شدم عصبی شدم جوری ک میگفتم اینو بیاره خونه آتیش میزنمش