2777
2789
خوب به نجاره بگو این عکس بوده چرا برعکس ساختی حداقل پولشو کمتر بگیره

برعکس خودم گفتم چون درش باز میشه قراره نزدیک در بزاریم ش بعد وقتی در باز بمونه این میخوره ب اون میگم برعکس شدنش جهنم حداقل شبیه ش بود بخدا برعکس شدنش مهم نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با جزئیات به هردوشون نگا کردم تنها تفاوتش اینه که ورق ام دی اف  استفاده کرده ، عکسی که دادی هایگلاسه ، تفاوتشون ضخامت ورق هاست

آینه رو بچسبونه چندان تفاوتی ندارن 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

ببین خوبه فقط بگو اون ام دی اف بالا و پایین و طبقه هارو حجم بده بنطرم آینشو هم بزنه خوب میشه

فکر نکنم دیگه بشه عوض کنه دور زمونه طوری شده ک الان هیچ کس اشتباه شو گردن نمیگیره دو قورت نیمه شم باقیه 

من با جزئیات به هردوشون نگا کردم تنها تفاوتش اینه که ورق ام دی اف استفاده کرده ، عکسی که دادی هایگل ...

من قبل اینکه مثل عکس بخوام همه شو دیدم همه مدل ولی خوب همین مدل میخواستم تر زده توش واسه همین عصبی ام

من با جزئیات به هردوشون نگا کردم تنها تفاوتش اینه که ورق ام دی اف استفاده کرده ، عکسی که دادی هایگل ...

😐😐😐

عزیزم همین چیزایی که گفتی زیبایی کار رو گرفته 

قرار نبود کاراییش همون باشه وقتی یه نفر داره هزینه میکنه انتظار داره یچیز شیک تحویل بگیره کسی که نمیتونه از پسش بربیاد نباید ادعا کنه که میتونه

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

برعکس خودم گفتم چون درش باز میشه قراره نزدیک در بزاریم ش بعد وقتی در باز بمونه این میخوره ب اون میگم ...

خوب عزیزم پس فقط جنسش فرق داره آیینه رو بزاری خیلی شبیه میشه

گناه من سادگی بود .