2777
2789
عنوان

کنکوری ام مامان بابام باز بحث کردن

324 بازدید | 34 پست

الانم مطمعنم قهرن

چیکار کنم الان دیگه تا آشتی کنن استرس دارم تمرکز ندارم ای برینن تو دهن زنموم که همش میرینه به زندگی ما عفریته

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهداشت عمومی قبول بشی ناراحت میشی؟

چه ربطی داشت

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من ۲۵ سالمه مامان و بابام هنوزم دعوا و بحث دارنهنوز نفهمیدن بحثای چرتوپرت برای داخل اتاقه و نباید اع ...

نمیتونم 

دفعه قبلی اگه جلو مامانمو نمیگرفتیم خودشو مینداخت پایین

چیکار به اونا داری فکرتو مشغول نکن درستو بخون اشتی میکنن باهم

اگخ دعواشون بالا بگیره چی بخدا دیگه حوصله ندارم الان فرداهم برم مدرسه باز استرس دارم 

خودت ورود کن 

سنت کم نیست 

زنگ بزن به دشمن زنعموت و بگو وساطت کنه بین فامیل دعوا راه نندازه

(اینجوری اگه زنعموت بفهمه می‌ترسه کمتر سراغ شما میاد) 

تنها راه برخوردی با آدم بد ذات میدونم دوستی با دشمنشه 

وصل به یه مو
خودت ورود کن سنت کم نیست زنگ بزن به دشمن زنعموت و بگو وساطت کنه بین فامیل دعوا راه نندازه(اینجوری اگ ...

من زنگ بزنم زنموم؟ مگه مغز خر خوردم

اونقدری سلیطه و دور هست که نیاد و بدترش کنه

همشم تقصیر فیس و چساییه که میده

خب ما وضعمون از اونا بدتره هم مامانم هم بابام فکزشون مشغول میشه باهم بحث میکنن تو که داری دیگه ب روی ما نیار

اسی زن عموت چیکار کرده ؟

دوماه یبار زنگ نمیزنه ها حالا زنگ زده اره ما فلان چیزو خریدیم فلان سفرو رفتیم فلان سفرو قراره بریم اره با هواپیما میریم، زرت و زرت هی عکس میفرسته خب داری که داری دیگه اخه به ما چه