الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب مقصر زن عموت نیست که. شما بی خیال باشید اکه هدذفش خراب کردن زندگی شماست که داره به هدفش میرسه. اصلا براتون سفرهای اون مهم نباشه خوب هرکس اندازه درآمدش خرج میکنه
خرج میکنه، حتما باید بیاد پی وی ما بفرسته عکساشو؟ حالمونو نمیپرسه زنگ میزنه اینارو میگهشماهم جای پدر ...
بلاکش کنید از هرجا که عکس میفرسته یا بدون باز کردن حذف کنید جاری من هم کل ایرانو میگرده ولی زندگی خوبی نداره هرکس یجوره. اون حسرت شمارو میخوره با این کارها میخواد خودشو آروم کنه
اگخ دعواشون بالا بگیره چی بخدا دیگه حوصله ندارم الان فرداهم برم مدرسه باز استرس دارم
خب به درک عزیزم میدونم استرس و فشارش مستقیم رو تو هست من جور دیگه تجربه کزدم سال کنکورم بخاطر یتیمی خیلی خیلی ضربه خوردم و شرایط بدی بودم الان دودشتی میزنم تو سر خودم چرا غافل شدم اون سال از کنکورم