2777
2789
عنوان

کنکوری ام مامان بابام باز بحث کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 34 پست
من همیشه اینجور وقت‌ها به خودم میگم زن و شوهر دعوا کنند، ابلهان باور کنند 😂 بیخیال به زندگیت برس

اخه بحثای مامان باباهای شما کجا بحثای مامان بابای من کجا

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنگ بزنم زنموم؟ مگه مغز خر خوردماونقدری سلیطه و دور هست که نیاد و بدترش کنههمشم تقصیر فیس و چسایی ...

نه فکرکردم دو بهم زنی میکنه 

گفتم با دشمن زنعموت دوستی کنید اون فشاری میشه 

وصل به یه مو
نه فکرکردم دو بهم زنی میکنه گفتم با دشمن زنعموت دوستی کنید اون فشاری میشه

همه دشمنشن هیچوقت فشاری نمیشه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

از کجا می‌دونی که انقدر راحت قضاوت می‌کنی؟

چون خیلی خونسردین

چون خیلی خونسردین

خوب مقصر زن عموت نیست که.   شما بی خیال باشید اکه هدذفش خراب کردن زندگی شماست که داره به هدفش میرسه.  اصلا براتون سفرهای اون مهم نباشه خوب هرکس اندازه درآمدش خرج می‌کنه 

خوب مقصر زن عموت نیست که. شما بی خیال باشید اکه هدذفش خراب کردن زندگی شماست که داره به هدفش میرسه. ...

خرج میکنه، حتما باید بیاد پی وی ما بفرسته عکساشو؟ حالمونو نمیپرسه زنگ میزنه اینارو میگه

شماهم جای پدر من بودی همین احساسو داشتی

مامانم اصلا این چیزا واسش مهم نیست

خرج میکنه، حتما باید بیاد پی وی ما بفرسته عکساشو؟ حالمونو نمیپرسه زنگ میزنه اینارو میگهشماهم جای پدر ...

بلاکش کنید از هرجا که عکس می‌فرسته یا بدون باز کردن حذف کنید جاری من هم کل ایرانو میگرده ولی زندگی خوبی نداره هرکس یجوره. اون حسرت شمارو میخوره با این کارها میخواد خودشو آروم کنه 

دوماه یبار زنگ نمیزنه ها حالا زنگ زده اره ما فلان چیزو خریدیم فلان سفرو رفتیم فلان سفرو قراره بریم ا ...

ازینجا میگم تقصیر مامانته

خوب به اون چه

داره که داره مگه همه باید مثه هم باشن

یبار برای همیشه شاخش بشکنید بگید عقده ای بازی بسه ما برامون مهم نیست هر غلطی میخای بکن چرا گزارش میدی 

وصل به یه مو
اگخ دعواشون بالا بگیره چی بخدا دیگه حوصله ندارم الان فرداهم برم مدرسه باز استرس دارم

خب به درک عزیزم میدونم استرس و فشارش مستقیم رو تو هست من جور دیگه تجربه کزدم سال کنکورم بخاطر یتیمی خیلی خیلی ضربه خوردم و شرایط بدی بودم الان دودشتی میزنم تو سر خودم چرا غافل شدم اون سال از کنکورم

الان چرا پدر مادرت دعوا می‌کنند. دقیق میگی پدرت میگه رفتن مسافرت یا مادرت

مادرم گفت فلانی رفته 

پدرم گفت نگو و..  من بدم میاد حس میکنم تو میگی چون ما نمیتونیم بریم و...