2777
2789
عنوان

یه غذای بد مزه پختم اه

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام بارداری؟

اره من دو ماهمه خیلی داغونم. بعضی روزا اصلا هیچی نمیخورم صبح تا شب. هر کی جای من بود میمرد ولی من اطرافیانم میگن قیافت بهتر و خوشگل تر شده 

یه بشقاب غذا میخورم از ذوق میام اینجا تاپیک میزنم 😂

اره من دو ماهمه خیلی داغونم. بعضی روزا اصلا هیچی نمیخورم صبح تا شب. هر کی جای من بود میمرد ولی من اط ...

من الانم گشنم میشه بخصوص شباخوبه باز من اوایل شکل روح شده بودم الانم یکم رنگ پریدگیم بهتر شده وگرنه صورتم خیلی لاغر شده

یعنی جوریه که چای هم نمی تونی بخوری؟ خیلی سخته، گناه داری که🙄 ولی شدت ویار معمولا دیگه تا نیمه های ...

اره من ب شدت چای خور بودم اونم پرنگ با کیکو شیرینی الان ن چای دوس دارم ن کلا شیرینی بخدا حتی تخمم دوس ندارم حالم حتی از بوش بهم میخوره کاش بگذره خیلی اینجوری حوصلم سر میره

اره من ب شدت چای خور بودم اونم پرنگ با کیکو شیرینی الان ن چای دوس دارم ن کلا شیرینی بخدا حتی تخمم دو ...

چقدر سخته ویارت پس. آخه چای رو آدم معمولا تو هر شرایطی دوست داره. نگرون نباش، تموم میشه، ولی یه جوری بالاخره چیزای مقوی هم بخور، هر طوری که هست. مثلا مغزیجات