2777
2789
عنوان

یه غذای بد مزه پختم اه

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 58 پست
من قسمتایی مثل پیاز سرخ کردنشو‌ میدادم شوهرم. بعد میگفتم تموم شد صدا کنه، می اومدم بقیه شو با حال دا ...

ای خواهر شوهر من از آشپزی فقط خوردن بلده😂😂 بدم دستش گند میزنه به خونه و زندگی. یهو دیدی منفجر شد همه جا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز ویار دارین ؟ من میخام برم ماه ۶ سرگیجه دارم هنوز 😭جفتمم لولایینگ میترسم ازش

خیلی بهتر از اولا هستم، الان صبح ها و کمی عصرها تهوع دارم، بالا هم نمیارم میتونم کنترلش کنم

اما بو شامپو و صابون و مرغ و قهوه حالم و خیلی بد میکنه

من بوی پیاز داغ تو خونه بپیچه حالم بد میشه کلا

میدونم، منم افتضاح بودم سر سیر و پیاز... اما زمان کرونا هم بود، ماسک میزدم و میرفتم به سختی بقیه شو درست میکردم. اون اوایل که ویار خیلی شدید داشتم که کلا شوهرم غذا می پخت. هیچ جوره نمی تونستم.

اونم خودم میپزم بوش بهم بخوره نمیتونم بخورم نمیپزم ک اونم از چشمم نیفته

تلف میشی اینجوری. 

اگه بالکن و حیاط داری یه گاز بزار اونجا بپز. یه بار بریز تو قابلمه بعد اینکه پخت برو بردار. 

ای خواهر شوهر من از آشپزی فقط خوردن بلده😂😂 بدم دستش گند میزنه به خونه و زندگی. یهو دیدی منفجر شد ه ...

😁 آره بابا شوهر منم مجبور شد، وگرنه یه نیمرو رو هم به سختی بلد بود. دو ساعت براش توضیح میدادم، حتی می نوشتم مرحله به مرحله چی کار کنه، آخرم یه چیزی شبیه غذای خوابگاه دانشجویی آقایان میشد.