2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا نامزدم عزیزم.از وقتی فهمیدم فیبروم دارم فکر و ذکرم شده بچه🥹

عزیزم اصلا بابت فیبرومت استرس نداشته باش..من با وجود ۲تا فیبروم باردارم..مهم اینه که فیبرومت جاش بد نباشه..فقط قبل از بارداری تحت نظر دکتر زنان باش

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤

من ۳۳ سالمه یه پسر۱۰ سال ونیمه دارم اصلا نمیتونم به بچه دوم فکرکنم جراتشو ندارم خداحفظش کنه فک کنم یه بچه شیطون وپرانرژی مثل پسرم گیرت بیاد که ازاول نوزادی سختی بکشی وباچالشای مختلف روبه رو بشی فک نکنم دیگه به دومی بتونی فک بکنی چه برسه به دومی نتونی باخیال راحت مهمونی بری خرید بری شبا بیخوابی بکشی کولیک ورفلاکس ومشکلات مدرسه ولجبازی واگه بخام بگم تا چندساعت طول میکشه خداهمه بچه ها روحفظ کنه ولی بچه داری واقعا اعصاب میخاد من از۵ سالگیش تصمیم داشتم دومی روبیارم ولی هرباردیدم اذیتاش بیشترمیشه منصرف شدم 

متاسفانه جایش خوب نیست.عکس سونو بذارم یه نگاه میندازی؟

عزیزم‌ من زیاد سر در نمیارم..اما انشاالله که باردار میشی استرس نداشته باش..در ضمن قبلش حتما زیر نظر متخصص باش..به امید خدا باردار میشی

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
قدمش خیر باشه عزیزم.مشکلات همه جا هست میگذره

دراصل برای من سومی هست.ولی دوتا بچهام اینقد خستم کردن.باردارم بی انرژیم کلی محدودیت تنهایی بی کسی..اصلا تو شرایط غیر ممکن باردار شدم

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نمیدونم ماها خیلی بدبختیم که از بچه اوردن به این دنیا متنفریم یا شماها خیلی خوشبختین

من دیروز داشتم برای مادرم می گفتم که چقدر تنهایی بچه داری سخته...مادرم گفت خیلی ها حسرتشو دارند...البته من ناشکری نمی کردم فقط یه مدته تو شرایط سختیم..همسرم تیست تتها با بچه ام تو خونه ام...الحمدلله که دارمش و تنها نیستم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز