2777
2789
این فکرا همش قبل از بچه دار شدنهوقتی یکی میاری و دنیات عوض میشه و کلا یه آدم دیگه میشی اونوقت متوجه ...

کاملا درسته.مادر شدن به این راحتی ها نیست.من احساس میکنم عقده ای شدم از وقتی فهمیدم فیبروم دارم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت قرص ضد بارداری استفاده کردم تموم شدن فعلا دیگه نرفتم دکتر.درد های شدید لگن دارم .ممنون عزیزم ...

امتحان خیلی سختیه خدا هیچکس رو با بچه ندادن وکلا امتحان در مورد بچه امتحان نکنه

من که امیدوارم که زودی میای خبر سلامتی و بارداریت رو میدید بهمون😍😍😍🥹🥹🥹

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من برای پسرم بیمارستان خیلی خوبی بودم و سزارین با سه تومن عمل شدمالان همون بیمارستان و دوسال قبل خون ...

وای خدایا چقدر گرون شده.یه سوال راسته میگن فقط سه بار میشه سزارین کرد؟

من دیروز داشتم برای مادرم می گفتم که چقدر تنهایی بچه داری سخته...مادرم گفت خیلی ها حسرتشو دارند...ال ...

والا بنظرم دنیا خیلی مضخرفه چرا باید یکی دیگه رو هم به این دنیا داغون اضافه کنیم

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

امتحان خیلی سختیه خدا هیچکس رو با بچه ندادن وکلا امتحان در مورد بچه امتحان نکنهمن که امیدوارم که زود ...

فدات بشم گلم من فعلا نامزدم.از الان استرس دارم.نامزدم هم میگه دلم بچه میخواد بعداً بیشتر استرس میکیرم

وای خدایا چقدر گرون شده.یه سوال راسته میگن فقط سه بار میشه سزارین کرد؟

من ۴ بار شنیدم 

زن عموم ۴ بار سزارین کرده خالا نمیدونم ۵ و نخواسته یاچی

والا برامن بد نبود اما ۸ سال میگذره بازم تیر میکشه هرازگاهی و کمرم درد میگم انگاری سوزن موند تو کمرم

امااااااااااااا بازم سزارین میکنم چون اصلا جون طبیعی رو ندارم هرکی طبیعی بود تو فامیل به غلط کردن افتاد و ده تا مریضی زنانه گرفته

من ۴ بار شنیدم زن عموم ۴ بار سزارین کرده خالا نمیدونم ۵ و نخواسته یاچیوالا برامن بد نبود اما ۸ سال م ...

منم یه زمانی خدا خواست و بچه دار شدم اصلا به طبیعی حتی فکر هم نمیکنم 

امضاتو خوندم صلوات فرستادم دعا کن منم به زودی صاحب خونه بشم

ممنون گلم

چشم عزیزم برای خونه دارشدنتون آیت الکرسی خوندم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

فدات بشم گلم من فعلا نامزدم.از الان استرس دارم.نامزدم هم میگه دلم بچه میخواد بعداً بیشتر استرس میکیر ...

حرصشو نخور

از حالا استرس بعداً رو داری

استرس برای فیبروم به شدت مضره و بدتر میشه حالت

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نی‌نی‌ خیلی دوس دارمولی نی‌نی‌یای مردم روهمونا رو بوچ بوچی میکنم کافیهتوان بچه‌داری هیچوقتی ندارم ...

منم می نی مردم رو میبینم دلم میخواد تا میتونم محکم بغلش بگیرم همیشه فکر میکنم اگه بچه ی خودم بود چه حسی داشت؟