2777
2789
ای جونم.من فیبروم دارم از الان استرس دارم

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی بارداری داره شرکت کن 

درمان شو داره

خیلیا نتیجه گرفتن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی عزیزم 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی دارم از اول برنامه ریزیم برای یکی بود زمین و خونه و پس انداز بقیه را نمیتونم تامین کنم برای همین فکر دومی و سومی و ... را نمیکنم اگر الان بود همین را هم نمی آوردم چون نمیتونستم چیزی براش پس انداز کنم

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من یکی دارم از اول برنامه ریزیم برای یکی بود زمین و خونه و پس انداز بقیه را نمیتونم تامین کنم برای ه ...

خدا حفظش کنه عزیزم.فقط یه سوال.اکه شما خودتون زمین و خونه و پس انداز براش تدارک ببینید اون بچه قراره چه هدفی داشته باشه؟واسه چی تلاش کنه؟من دوست دارم بچه هام رو پای خودشون باشن خودمم حمایت کنم اما به جاشون زندگی نکنم

خدا حفظش کنه عزیزم.فقط یه سوال.اکه شما خودتون زمین و خونه و پس انداز براش تدارک ببینید اون بچه قراره ...

درسته ولی من به سختی شغل پیدا کردم و خودم را جمع و جور کردم برای همین ترسش را دارم که شرایطش پیش نیاد نتونه و ... همه زندگیمون به استرس فردا میگذره

انشاالله همه موفق باشن و شما هم به آرزوهاتون برسین🤲

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اگه قرار باشه بچم پسر باشه و بیاد می نی سایت وسط هزار تا زن بشینه ترجیح میدم کلا به دنیا نیاد

آخر ای مادر گرامی چرا باید شرمنده باشم؟!

من که به کسی بی‌ادبی نکرده‌ام!

از این که عزم‌تان را ستوده‌ام یا آن که کائنات را از درگاه خداوند برای نیک‌فرجامی فراخوانده‌ام؟!

خجالتی را دزدان باید بکشند.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

اگه سلامتی جسمی و روحی دارین و همسرتون اهل خیانت نیست چون دگه نمیتونین مثل همیشه بهش سرویس بدی به خونه و بچه ها برسی و ازلحاظ عاطفی وجنسی تامین ش کنی وقدرت رسیدگی داری بیار