2777
2789
عنوان

اگه موقعیت ازدواج خوب براتون پیش بیاد ولی ی مشکلی

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 71 پست
پول قرض کن از ی اشنای نزدیک سمعک بگیر یا کاشت حلزون انجام بده ، نمیدونم شاغلی یانه اگه نیسی بنظرم کا ...

از ترس پس زده شدن توسط ادما هیچجا نمیرم هرکسی میاد طرفم میگم این بفهمه گوشم سنگین میره قبلش پس خودم رهاش میکنم کار چن جا سپردم گفتن چون گوشت مشکل داره نمیشه بیای راستش اولین ی نفر گوشمو مسخره کرد ازونجا دچار حملات پانیک شدم و این اتفاقای افسردگی افتاد برام بشدت منزوی شدم

من همیشه بیادت میمونم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا سمعک هیچ کمکی نمیکنن بعدشم با خیلی مشکل داریم ک گوش توش پیدا نیس فقط الان نمیدونم این پسره ...

هنوز برو بیرون ببین چطور اخلاقش چرا اول زود مشکلتو بگی

بعدش بگو کرونا خیلی بلا سر ادما اورد و بگه چطور بگو گوش منم بعد گرفتن اینطوری شد و ببین چی میگه

ولی چون گفتی تو خانوادت هست باور میکنه از کرونا؟

عزیزم قلبم برات ایشالله خوب میشی فدات شم بهش گفتی قبول نکرد رفت🥲

سلامت باشی گلم ممنون

خیلی هیجان داشت زودتر عروسی بگیریم ولی من بهش نگفتم مشکلمو برام سخت بود،پیش خودم گفتم معلوم نیست ک اصلا خوب بشم یا ن بزار بره پی زندگیش الکی پیچوندمشو باهاش سرد شدم اونم برگشت بهم گفت تو منو سرکار گذاشتیو از این حرفا دیگه رفت ک رفت

فکر کنم ایشون انقد از شما خوششون اومده و اگه دوستون داشته باشن قطعا میپذزین

از نظر ظاهری و خانوادگی همه میگن خیلی خوبی ولی فک نکنم کسی با مشکلم کنار بیاد 

ن همچین پسری ک همه چی داره و تک پسره مسلما دختر بهتری براش میگیرن

عزیزم ژنتیکی چن نفرمون از بچگی اینجوری بود ولی زبونمون خوبه شانس منم کرونا گرفتم این شد دکترم میگه د ...

این موردی نیست که نگی، باید بگی 

ولی قرار نیست بری بگی من نمیام بیرون چون این مشکل رو دارم ، این مسخره است 

میری بیرون با هم معاشرت میکنید و اگر واقعا مشکلی داشتی و با یکم بلندتر صحبت کردن مشکلت حل نشد، میگی که آره بعد کرونا...

و منطقا حق داره بدونه موضوع مهمی هست 

اما نه تا موقعی که واقعا لازم باشه و واقعا قرار باشه با هم باشید 

اول مطمئن شو که واقعا بهم میخورید، چون اونموقع طرف مقابلتم منطقی تر تصمیم میگیره و صرفا به خاطر کم شنوایی پس نمیزنه

هر کسی هر موقعی ممکنه یه قسمتی از سلامتیشو از دست بده، این با مشکل ژنتیک تفاوت داره

موضوع رو برای خودت بزرگ نکن 

سلامت باشی گلم ممنونخیلی هیجان داشت زودتر عروسی بگیریم ولی من بهش نگفتم مشکلمو برام سخت بود،پیش خودم ...

منم تو همچین موقعیتی گیر کردم ی اقا بود خیلی دوسش داشتم بخاطر مشکلم ترکش کردم چون ی مادر بشدت ایرادی و فضول داشت میدونستم پدرمو در میاره بفهمه منو میخاد خیلی غصه اونو میخورم ولی این پسره هزار برابر اون بهتره الانم موندم بش بگم یا نگم

این موردی نیست که نگی، باید بگی ولی قرار نیست بری بگی من نمیام بیرون چون این مشکل رو دارم ، این مسخر ...

بنظرت الان بگم یا بعدا 

من خیلی میترسم و دچار پانیک میشم وقتی بهش فک میکنم

از نظر ظاهری و خانوادگی همه میگن خیلی خوبی ولی فک نکنم کسی با مشکلم کنار بیاد ن همچین پسری ک همه چی ...

خدارو چه دیدی 

طیه دختر میشناسم والا با ارایشم زشت ،پاک میکنه افتضاح چشم و لبش کج و قرینه نیست با ارایش درستش میکنه 

شوهرش خیلی خوشگله 

ازسرکار دختر افتاددنبالش عاشقش شده الان دوتا بچه دارن

خدارو چه دیدی شاید این اقا هم عاشقت شد یکم اعتماد به نفس داشته باش مشکل تو با یه سمعک حله ادما بیماری های لاعلاج میگیرن اینقدر ناامید نیستن

خدارو چه دیدی طیه دختر میشناسم والا با ارایشم زشت ،پاک میکنه افتضاح چشم و لبش کج و قرینه نیست با ارا ...

میگم بهش بلاخره حق داره بدونه خاست بمونه نخاستم بره فدای سرم 🥲

میگم بهش بلاخره حق داره بدونه خاست بمونه نخاستم بره فدای سرم 🥲

اره قربونت میدونی یجوری نگو که فک کنه مشکل بزرگی 

گفت بگو با یه سمعک حل میشه و کوتاه نیا چیه که از این حرفا 

والا جدیم نیست خوشبخت بشی 

گفتی خبرمون کن ببینیم چی شد

اره قربونت میدونی یجوری نگو که فک کنه مشکل بزرگی گفت بگو با یه سمعک حل میشه و کوتاه نیا چیه که از ای ...

حالا پیامم میده داد جریانو بهش میگم خاست یا نخاستشو تاپیک میزنم 

میدونم جوابش نه ولی خوب بهتون میگم 🤭🥲

عزیزم برا سمعک هیچ کمکی نمیکنن بعدشم با خیلی مشکل داریم ک گوش توش پیدا نیس فقط الان نمیدونم این پسره ...

بنظرت آدمیه که با همچین مشکلی کنار بیاد یا نه؟

اگه بگی و مشکل پیش بیاد عذاب وجدان داری که گفتی اگه نگی عذاب وجدان داری که چرا نگفتممم

با خانواده مشورت کردین؟