2777
2789
عنوان

این سایت برای اقدام و بارداری‌ه اما هیچکس راهنمایی نمیکنه🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینا که تو میگی علایم پری شدنه نه گرفتن نطفه ، ول کن این مسخره بازی های رو از روز بعد پریودی شروع کن ...

من برام خیلی مهم نیست این ماهم بشم یا نه چون 20 سالمه حالا وقت زیاد دارم 

چون بار اولم بود سوال شد برام 

اما همه این کارا که گفتید انجام دادم

تو تیکه ای از وجود منی 

هر روز رابطه بزارهاین همه اطلاعاتو یجا از کجا اوردییییی

هر روز اگه‌میتونه بزاره مشکل چیه ؟ اگه احتمال گیرایی پاییه تعدد احتمالش رو بالا میره من دوتا بچه دارم شما چی ؟

لطفا تجربه های اشتباه رو برای کسی که مشورت داره میکنه تجویز نکنیداسی هر روز رابطه شوهرتو ضعیف میکنه ...

من کلا یبارش دو روز پشت هم بود بعدش یک روز درمیون 

تو تیکه ای از وجود منی 

هر روز اگه‌میتونه بزاره مشکل چیه ؟ اگه احتمال گیرایی پاییه تعدد احتمالش رو بالا میره من دوتا بچه دار ...

منم سه تا دارم عزیزم

ولی مشکل اینجاست که کسی که برای بچه اول اقدام کرده با بچه های بعدی فرق داره بارداریش

و اسپرم شوهرش تو هر روز خیلی ضعیف میشه

من برام خیلی مهم نیست این ماهم بشم یا نه چون 20 سالمه حالا وقت زیاد دارم چون بار اولم بود سوال شد بر ...

تعداد ابطه بیشتر احتمالش رو بالا میبره ، من فکر کردم خیلی عجله داری که حتما بشه مثل موقعی که دوست داری تو ماه خاصی بدنیا بیاد مثل خونه پدری ما همه خردادی هستیم  یا تاریخ خاصی ، وگرنه ین اصلا ملاک نیست ، 

تعداد ابطه بیشتر احتمالش رو بالا میبره ، من فکر کردم خیلی عجله داری که حتما بشه مثل موقعی که دوست دا ...

اره ولی اگه هروز باشه اسپرم ضعیف میشه دکتر زنان که رفتم همین رو گفت 

تو تیکه ای از وجود منی 

منم سه تا دارم عزیزمولی مشکل اینجاست که کسی که برای بچه اول اقدام کرده با بچه های بعدی فرق داره بارد ...

اسپرم ضعیف نمیشه عزیزم تعدادش کم میشه مایع منی ضعیف میشه اونم با قرص ویتامین A&E ساده و راحت یکماه قبل رابطه جبران میشه تو کل دوران اقدام

اره ولی اگه هروز باشه اسپرم ضعیف میشه دکتر زنان که رفتم همین رو گفت

اسپرم ضعیف نمیشه مایع منی ضعیف میشه اینا با هم فرق دارن اکه اقا ویتامین A&E هم استفاده کنه جهش و شناوری اسپرم تو مایع منی زیاد میشه در نتیجه گیرایی بیشتر

اسی اگه نزدیک روزهای تخمک کذاری رابطه یروز در میون داشته باشی احتمال بارداری زیادهاسپرم تا 5 روز تو ...

همینطور رابطه داشتم 

اما فکر نمیکنم یهو همین ماه بگیره 😂🥲💔

تو تیکه ای از وجود منی