2777
2789

من روز های تخمک گذاری اقدام بودم اما دقیقا همون روزا قرصای تقویت رحم و تخمدان و مصرف کردم الان دو روزه زیر دلم میگیره ول میکنه قسمت تخمدان هم همینطور 

سینه دردم دارم گاهی تیر میکشه داخلشون😭

کمر دردم دارم

تو تیکه ای از وجود منی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در مورد سوالت اطلاعاتی ندارم ولی با عنوانت به شدت موافقم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

اینا که تو میگی علایم پری شدنه نه گرفتن نطفه ، ول کن این مسخره بازی های رو از روز بعد پریودی شروع کنید به رابطه منظم‌ و هر روز شانس گرفتن کمه پس دفاعاتش باید زیاد باشه نترس از ضعیف شدن منی ، اب اولیه هم اسورم داره چه برسه به منی ، به نظرم پوزیشن رابطه خیلی مهمه خیلی خیلی خیلی بعد رابطه تا چند دقیقه باید دراز بکشی پاهاتو جفت کنی به جایی تکیه بدی تا بیرون نریزه اینجوری احتمالش چنین برابره