2777
2789
عنوان

فقط خانمای متاهل بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 62 پست
مشکل بینایی داری عزیزم؟؟ازاولش از دست ادمایی مثل شما گفتم ن افتخار داره ن چیزی این زندگی شخصی منخ

کاری ندارم به اینکه اسی رابطه داشته باشه یا نه .

ولی همینکه تعریف میکنی و ازش خوشحالی خودش گناهه .

ولی مثل شوهر شما استثنا هستش ، چون تو این دوره و زمونه معذرت میخوام پسرا بزن در رو شدن .

۶۵ میلیون خیلی زیاد نیس 😐ببخشا اصلا ثروتمندم باشی خدایی زیاده

با صبحانه و ناهار تا وقتی بریم واسه فیلمبرداری

ن خدایی خیلی خوبه

تو تهران دیگه قیمتا اینجوریه

درخواست بدم قبول مینی

ی فکریدارم😂😭

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله نظرتون محترمولی تفکر اشتباه اشتباست چ شما بگی چ مناگ اینطورباشه پس تااخر عمر نباید رابطه داشت ک ...

حوصله تایپ کردن ندارم پس نمیتونم کامل توضیح بدم میشد ویس داد کامل میگفتم 🤦🏻‍♀️

درکل از نظر من رابطه کامل داشتن دوران عقد و دوستی کاملا اشتباهه 

ادما باهم فرق دارن و صلاحشون رو خودشون بهتر میدونن و تحمیل عقاید خیلی کارچیپه 

من و شما نمیتونیم تشخیص بدیم چ رفتاری درست یا غلطه. هر کسی با توجه به شخصیتش تصمیم میگیره من فقط استارت رو راهنمایی کردم به خواست خودش

دوماه دیگه عروسیمهمن تا الان کلا چیز گرونی نخواستم ازشدیگه خیلی چیز گرونی بخوام ازش ی ساعت ۵ میلیونی ...

وای جدی ۶۵ میلیون برای آرایش میخوای بدی؟؟؟؟

والا حق داره پول زحمت کشیده مفت بدی به آرایشگر

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

کاری ندارم به اینکه اسی رابطه داشته باشه یا نه .ولی همینکه تعریف میکنی و ازش خوشحالی خودش گناهه .ولی ...

من گفتم خوشحالممم؟؟اصلا خوشحال باشم ب کسی ربطی نداره!زندگی منه 

بعدشم من ب کسی نگفتم انجام بده  پیشنهاد نمیکنم چون رابطه من ادم من ممکنه بایکی دیگ متفاوت باشه!

بحث درمورد چیز دیگه ای بود

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

وای جدی ۶۵ میلیون برای آرایش میخوای بدی؟؟؟؟والا حق داره پول زحمت کشیده مفت بدی به آرایشگر

حداقل خیالم تخته نرینن تو میکاپم تو بهترین روز زندگیم

ی شبه خب

ی ساله عقدم تا حالا ازش چیز گرون نخواستم والله

اونم وضیفشه

من گفتم خوشحالممم؟؟اصلا خوشحال باشم ب کسی ربطی نداره!زندگی منه بعدشم من ب کسی نگفتم انجام بده پیشنه ...

درخواست دادم قبول کن

حوصله تایپ کردن ندارم پس نمیتونم کامل توضیح بدم میشد ویس داد کامل میگفتم 🤦🏻‍♀️درکل از نظر من رابطه ...

🤷‍♀️🤷‍♀️

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

دوماه دیگه عروسیمهمن تا الان کلا چیز گرونی نخواستم ازشدیگه خیلی چیز گرونی بخوام ازش ی ساعت ۵ میلیونی ...

اگه دسش خالیه خب خودت میدونستی باید ملاحظه کنی کمتر کنی خرجو اما اگه داره مشکلی نیس 

اما این ارایشگرع مگه جراحه ۶۵ میلیون میخواد بگیره خدایی زیاده الان سر جمع یه ارایش وی ای پی بخوان بزنن ۲۰ تومن حالا عروسی ۳۰ تومن 

یه نفرو میشناسم رفت ارایش کرد نگفت عروسم همین دوهفته پیش تقریبا با ۳ تومن میکاپ و شنیون زد انقدر خوشگل شد از همه هم ناز تر 

اگه دسش خالیه خب خودت میدونستی باید ملاحظه کنی کمتر کنی خرجو اما اگه داره مشکلی نیس اما این ارایشگرع ...

کلا خرجی نداشتم از وقتی عقد کردم خیلی چیزامو بابا مصل همیشه داده

خودش میدونست خب

نمیومد سمت من

من چ گناهی کروم گیر کردم این وسط

روانمم بهم ریخته