2777
2789
عنوان

کسی به قومیتتون توهین کنه چیکار میکنین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 68 پست
البته خواستگاری کردن التماس کردن نیست، یه فرهنگه، و فرهنگ قشنگیهالان دخترا دارن خواستگاری میکنن یعنی ...

به هرحال اونا اومدن خواستگاری دخترخانم که باپای خودش نرفته مگه نه؟ بنظرمن هرکسی به اقوام توهین میکنه شخصیت پایینی داره .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم پدرشوهرت حواسش به ترک بودن تو نبوده و فقط میخواسته یه چیزی در مورد اون همکاره بگه که پس ...

برای دلداری دادن پسرش نیاز نبود اسم قوم رو بیاره متاسفانه پدرشوهر استارتر با قوم ترک مشکل دارن

به هرحال اونا اومدن خواستگاری دخترخانم که باپای خودش نرفته مگه نه؟ بنظرمن هرکسی به اقوام توهین میکنه ...

من درمورد خواستگاری حرف زدم،نه توهین پدرشوهر اسی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من نمیگم همه ترکا اما ۹۰ درصدشان خوب نیستن

دوست داری منم بگم نود درصد کوردا خوب نیستن؟ ولی من اینو نمیگم چون بدی شمارو پای بقیه نمینویسم . نژادپرستی اصلا خوب نیست .تفرقه انداختن هم خوب نیست هممون هموطنیم دشمن نیستیم ترکا بهترین مردمان رودارن . اینو یادت بمونه 

دوست داری منم بگم نود درصد کوردا خوب نیستن؟ ولی من اینو نمیگم چون بدی شمارو پای بقیه نمینویسم . نژاد ...

اتفاقا اکثر کردا تجزیه طلب هستن و عقاید سیاسی آزاردهنده ای دارند من با ترک ها معاشرت نداشتم تا حالا ولی دانشجوی سنندج بودم انصراف دادم دوسالی که سنندج بودم سخت ترین سالای عمرم بود

اتفاقا اکثر کردا تجزیه طلب هستن و عقاید سیاسی آزاردهنده ای دارند من با ترک ها معاشرت نداشتم تا حالا ...

میدونی بنظرمن خوب وبدهمه جاهست ولی اینکه میاد راحت میگه ترکا همشون بدن آدم خندش میگیره انگاری مثل بچه ها قصد دعوا داره 😂😂