ببخشید واضح میگم من زود زود باید برم دسشویی اما وقتی هم میرم خیلی نیست اخر ادرار یه دردی هم از درون میگیرم یک سال و نیم اقدام هم هستم ولی بی نتیجه
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
برای عفونت ادراری خفیف اب فراوان و تجربه خود من خوردن جوشونده پنیرک و پونه مفیده(برای خودم مفید بوده)لباس زیراتون و تند تند تعویض کنید و جلو نور افتاب خشک کنید و یا با اتو...اما اگه شدیده و سوزش زیادهههه حتما دکتر برید انتی بیوتیک بگیرید...ی دوره انتی بیوتیک قوی حالتون و خوب میکنه
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
برای عفونت ادراری خفیف اب فراوان و تجربه خود من خوردن جوشونده پنیرک و پونه مفیده(برای خودم مفید بوده ...
ممنون من فک کنم باید برم دکتر چون اصلا اروم و قرار ندارم
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
ایشالا که پری نمیاد و اقاتون هم خوشحال میشه استرس نداشته باش ریلکس باش بهش فک نکن
ممنون من فک کنم باید برم دکتر چون اصلا اروم و قرار ندارم
اره شدید باشه سخته من ی بهر بعد ی سرما خوردگی سخت دچار عفونت ادراری شدم در عرض سه روز مرگ زو جلو چشمم دیدم ولی رتم پیش متخصص مجاری ادراری ی از اورژانسی کشت ادرار نوشت و بعد هفته شفکسیم قوی داد ب هفتمی نرسیده حالم خوب شد خدا رو شکر...برو دکتر زودتر بری زودتر حالت خوب میشه
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد