2777
2789
عنوان

تکرر ادرار

| مشاهده متن کامل بحث + 2839 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چابهار زندگی میکنم نمیتونم به هر دکتری اعتماد کنم دکتر خودم هم شهرستانه یک ماه دیگه میتونم برم.ب ...

عفونت ادراری منم همینجور بودم سررریعدبرو دکتر

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

برای عفونت ادراری خفیف اب فراوان و تجربه خود من خوردن جوشونده پنیرک و پونه مفیده(برای خودم مفید بوده)لباس زیراتون و تند تند تعویض کنید و جلو نور افتاب خشک کنید و یا با اتو...اما اگه شدیده و سوزش زیادهههه حتما دکتر برید انتی بیوتیک بگیرید...ی دوره انتی بیوتیک قوی حالتون و خوب میکنه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
سلام خانومای گل.من تکرر ادرار دارم اما هیچ سوزشی ندارم یا ترشحی.دوروزدیگه وقت پریودیمه.اینقد امیدوار ...

نزدیک پری تکرر ادرار پیش میاد برا اکثرا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
باشه مرررررسی   راه حل دیگه هم داشتید بگید

عزیز ی ازمایش ادرار میگیرن بعدم قرص میدن..با مایعاتو اینا خوب نمیسه

برای عفونت ادراری خفیف اب فراوان و تجربه خود من خوردن جوشونده پنیرک و پونه مفیده(برای خودم مفید بوده ...

ممنون من فک کنم باید برم دکتر چون اصلا اروم و قرار ندارم

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
عزیز ی ازمایش ادرار میگیرن بعدم قرص میدن..با مایعاتو اینا خوب نمیسه

اره خودم هم میخوام زودتر خوب شه 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
ینی احتمال بارداری نیس؟

ایشالا که پری نمیاد و اقاتون هم خوشحال میشه استرس نداشته باش ریلکس باش بهش فک نکن 

اخه چابهار زندگی میکنم نمیتونم به هر دکتری اعتماد کنم دکتر خودم هم شهرستانه یک ماه دیگه میتونم برم.ب ...

عفونت ادراری داری.بری دکتر بهتره.اما برای من دوتا قرص نوشتن اگه میخوای تا بگم

ممنون من فک کنم باید برم دکتر چون اصلا اروم و قرار ندارم

اره شدید باشه سخته من ی بهر بعد ی سرما خوردگی سخت دچار عفونت ادراری شدم در عرض سه روز مرگ زو جلو چشمم دیدم ولی رتم پیش متخصص مجاری ادراری ی از اورژانسی کشت ادرار نوشت و بعد هفته شفکسیم قوی داد ب هفتمی نرسیده حالم خوب شد خدا رو شکر...برو دکتر زودتر بری زودتر حالت خوب میشه 

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد