2777
2789
عنوان

نزدیک خانواده شوهر زندگی میکنم هرروز ضدحال

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 21 پست
متاسفانه هیچکدوم کنده نمیشن برنتا یه خونه میزارن برای فروش جمع میشن کمک میکنن بره داداششون میخرن

نفمیدم چه جوری؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند.دور باشی عزیزی

آفرین 

چند سال پیش ما هررررهفته می‌رفتیم خونه مادرشوهرم،دیگه تا من بودم هیشکی کار نمی‌کرد و همه کارا با من بود 

بعد جاریم ماه تا ماه نمیومد 

یه شب که بعد ماه ها با شوهرش اومدن و من طبق معمول شامو درست کرده بودم و یه سری سفره انداخته بودم همه خورده بودن و جم کرده بودم مادرشوهرم میاد بهم میگه براشون غذا بیار 

دلم میخواست مادرشوهرمو خفه کنم،تو آشپزخونه بهش گفتم مگه خودش نمیتونه بیاد برا خودش شام ببره،میدونی چی بهم گفت؟؟گفت اونا مهمونن 

یعنی منه خری که هر هفته بدو بدو میام بهت سر میزنم و چون مریضی شدم حمال شماها هیچی نیستم ولی جاری که ماه تا ماه نمیگه مادرشوهرم زنده هست یا مرده اون مهمونه 

هنوزم مادرشوهرم ماهی یه هفته خونه ماست ولی اون برادرشوهرم و جاریم گفتن نمی‌خوایم حتی یک دیقه هم بیاد خونمون،مادرشوهرمم میدونه ها ولی هنوز میگه منو ببرین اونجا

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
آفرین چند سال پیش ما هررررهفته می‌رفتیم خونه مادرشوهرم،دیگه تا من بودم هیشکی کار نمی‌کرد و همه کارا ...

عزیزم قدر خودتو بدون قلبت دلمه انشالله نیت خیرت برگرده به زندگی خودت اما خوب شما درست میگی هرچی خودتو بیشتر به زحمت بندازی هیچکس جلو چشمش نیست مخصوصا مردا هیچ وقت جلو چشمشون نمی‌مونه.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

عزیزم قدر خودتو بدون قلبت دلمه انشالله نیت خیرت برگرده به زندگی خودت اما خوب شما درست میگی هرچی خودت ...

متاسفانه اینقدر هیچ محبتی ازشون ندیدم و مادرشوهرم اینقدر طرفداری الکی از اونا کرد و منو نادیده گرفت که دیگه هیچ نیت خیری باقی نمونده،خدا خودش می‌دونه اوایل چقدر بهشون محبت داشتم و با قلبم دوست داشتم براشون کار انجام بدم ولی خب منم تقصیر نداشتم،به خاطر رفتار سرد خودشون و اینکه هیچ اهمیت و ارزشی برام قائل نبودن منم دیگه مجبوری و حسب وظیفه دارم کار انجام میدم،نه از روی محبت و نیت خوب

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
متاسفانه اینقدر هیچ محبتی ازشون ندیدم و مادرشوهرم اینقدر طرفداری الکی از اونا کرد و منو نادیده گرفت ...

می‌دونم درکت میکنم عزیزم.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.