2777
2789
عنوان

مامان دختری که قراره زن داداشم بشه زنگ زد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 3293 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین خوب گفتی

مامانه عجیبه😂😂

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

خدای خندم گ فت اخه تازه هنو زمحرم نشدن عقد نکردن عروسی نگرفتن فکر بچه دارشدن هستن بگوبیابرو زیر سقف بعدش خداکریمه 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

مشارکت ن معاشرت

خوب جوابی دادی ..من مادرم فوت شده ‌‌بعد داداشم ازدواج کرده بود .خالم به من به بار گفت آره به داداشت بگو بچه دار بشه دیگه فرانسه و بهمانه .گفتمش به من ربطی ندارد .گفت وا مگه خواهرش نیستی .گفتم هستم اما این مسأله شخصیه نه خرج اون بچه رو میدم نه قرارها شب بیداری شو من بکشم .تو کاری که به من مربوط نیست دخالت نمیکنم (به جوری با طعنه گفتم که بفهمه به تو که خالشی هم ربط نداره)

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

هرچی خانواده پسر باشعور و دخالت نکن .مادر دختر فضول و دخالتگر

خخخ ن بابا خوبن خانوادشون

داداش منم شرطش عجیبه دیگ

من دوست دارم بچه زیاد داشته باشه 😅😅😅ماشالله هم خودش هم زن ایندش خوشگلن و قد بلند ، نسل خوبی میشه😅😅😄

به حرف من باشن میگم سه تا بچه😂😂😂

منتها واقعا زشته من دخالت کنم  شاید واقعا تو خودش نمیبینه پدر خوبی شه ، شاید برنامه دیگه ای برای زندگیش داره🥲

مامان دوتا گل پسر

بنظرم مبحث بچه مهمه با اینکه شخصی هستش

بخاطر این موضوع بتظرم مامانش رو دخالت گر نبینین

قطعا نگرانی های والدین طور هستش که فکر میکنن دخترشون احساساتی تصمیم گرفته

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

خدای خندم گ فت اخه تازه هنو زمحرم نشدن عقد نکردن عروسی نگرفتن فکر بچه دارشدن هستن بگوبیابرو زیر سقف ...

😂😂😂خدا کریمه رو‌ خوب گفتی

مامان دوتا گل پسر

اسی اینا خیلی ترسناکن

تمام حقوق و حقوق رو گرفتن 

حالا زدن زیر مهم ترین شرط داداشت

البته داداشت هم بعید بدونم کسی رو پیدا کنه که با این شرط کنار بیاد

زرنگی و بدجنسی ش این که گفته یکی بچه دار شده ... یعنی تا حالا کسی دور و برشون بچه دار نشده بوده؟! دفعه اوله بچه می بینن؟!

کاش وصلت نکنن به نظرم حیفید شما

بنظرم مبحث بچه مهمه با اینکه شخصی هستشبخاطر این موضوع بتظرم مامانش رو دخالت گر نبینینقطعا نگرانی های ...

اتفاقا من حقو کامل کامل به مامانه میدم

بچه خودمم بود زنگ میزدم منتها ن به خواهر طرف به مادر با پدرم باید زنگ میزد

الان من دهن باز کنم به مامان بابام بگم مطمئنم داداشم بدش میاد که چرا گفتم با دختره هم درگیر میشن ، عروس هم کینه میکنه از من

در صورتی که مستقیم به مامانم میگفت بحث فرق میکرد

منم اعلام کردم بهش که من خواهرم نقشم با والدین جداست

مامان دوتا گل پسر