2777
2789
عنوان

خانومای خانه دار شما ماهی چقدر از همسرتون پول میگیزید

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 71 پست

همیشه توی اینجور تاپیکا همه میان میگن ۲۰ تومن ۱۵ تومن ماهی شوهرم بهم میده .

و این باعث ناامیدی اون دسته از خانم هایی که شاید کل درامد شوهرشون ۲۰ تومن باشه! 

اونایی هم که کم میگیرن یا نمیگیرن ، توی این تاپیکا نمیان.

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خریدمیکنه برام اما پولی که کناربذاره بده به خودم نهمثلاهرچی میخوام بایدبهش بگم اونم نه نمیگه

کم کم باید بهش بفهمونی ک خوشت نمیاد هی بهش بگی 

مثلا بگو ادم بیرون میره نمیشه پول همراش نباشه ک یه کارت باید باشه همراه ادم 

شاید چیزی دلم خواست شاید جایی موندم 

من انقدر به شوهرم گفتم خودش یاد گرفته کارتش دسته منه میگه خرج خونه کار خونه با توعه حتی نامزدی میگفت پول همرات باشه زنونه ای میری بیرون با اینکه سرباز بود کارتش دسته من بود

بهش میگفتم من حسابدار خونه مادرم بودم من جمع میکردم براشون من خسیسم من نمیزارم پولی ک پدرم یا شوهرم زحمت کشیده عرق ریخته بابتش حتی هزار تومن هدر بره جلوشم یکم خسیس بازی در میاوردم گاهی نه همیشه ک مثلا اینده داریم فردا اگه جمع نکنیم پدر مادرامونم بهمون میخندن الان بهم اعتماد داره 

کم کم باید بهش بفهمونی ک خوشت نمیاد هی بهش بگی مثلا بگو ادم بیرون میره نمیشه پول همراش نباشه ک یه کا ...

میدونی من اکثرا از پدرم پول توجیبی میگیرم ولی خب اگه چیزی بگم برام بخر شوهرم میخره خودش حساب میکنه

اصلا بحث هزینه ها برام مطرح نیست باورکن

پدرمم خیلی از هزینه هام گردنشه ولی دلم میخواست شوهرم غرورش اجازه نده بهم بگه هزینه هات باخانوادته

فقط حرفش رفته رو مخم 

هیچ جوره باآدم خسیس نمیتونم کناربیام

نداشته باشه میگم نداره فدای سرش ولی دلم نمیخواد واسه یه قرون دوهزار چرتکه بندازه بگه هزینه های زن من به عهده کیه

کم کم باید بهش بفهمونی ک خوشت نمیاد هی بهش بگی مثلا بگو ادم بیرون میره نمیشه پول همراش نباشه ک یه کا ...

مثلابهش بگم داشته باشه میزنه برام ولی من دلم میخواد اون حسه رو بهم القا کنه

بگه بابالامصب این هزارتومن (حواسم بهت هس)

میدونی من اکثرا از پدرم پول توجیبی میگیرم ولی خب اگه چیزی بگم برام بخر شوهرم میخره خودش حساب میکنهاص ...

میدونم تا الان گشنه نموندی از این ب بعدم نمیمونی خداروشکر بابت پدرایه خانواده 

میدونی باید این بحثو تموم کنی بعد کم کم یواش رو مخش کار کنی باید بگی من دیگه زنه تو ام خجالت داره بخداا یه جور باید شرمنده شه باز لم اون دست خودته بهتر میشناسیش

مثلابهش بگم داشته باشه میزنه برام ولی من دلم میخواد اون حسه رو بهم القا کنهبگه بابالامصب این هزارتوم ...

اهااکثرا نمیگن اینو متاسفانه من با اینهمه تلاش بعد ۷ ۸سال هنوز نتونستم بفهمونم بهش 😂اون روز میگم ماهی پنج بهم بده برا خودم میگه تو کارت هست برو هرچی دوس داری بخر اما ب خودم نمیده 

بگو مثلا میخوام برم پالتو بخرم یه تایمی بگو ک اون نتونه بیاد رفتی خریدی قیمتش یه تومنه تو بگو دوتومن یه تومن بزار تو حسابه خودت اینا اینطورین 😅

والله پول منو و اون نداره هر چی بخوام میخرم 

ولی هر ماه 6تومن تا 8تومن پس انداز میکنم (۲ماه هست شروع کردم ولی بهش نگفتم فعلا )

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اهااکثرا نمیگن اینو متاسفانه من با اینهمه تلاش بعد ۷ ۸سال هنوز نتونستم بفهمونم بهش 😂اون روز میگم ما ...

وای دقیقااااا نمیگه نه هاا ولی میخام خودش عقلش بکشه

این حرف اخرشم رفته تومخم میگم خب توکه خساست به خرج نمیدی این حرفت چی بود دیگه 

اتفاقاخودش بهم میگه وقتی میخای چیزی بخری قیمتشودوبرابربگو ولی پس اندازکن🤣خیلی دوس داره من پس اندازکنم

شاید باورت نشه ۲۰۰ هزار در هفته می گرفتم الان چند ماهه اونم نمی ده می گه ندارم ۳۰ میلیون در ماه درآم ...

ای بابا

درامدتون بد نیست خداروشکر

ما یازده تومن درامدمونه با دوتا بچه

همیشه توی اینجور تاپیکا همه میان میگن ۲۰ تومن ۱۵ تومن ماهی شوهرم بهم میده .و این باعث ناامیدی اون دس ...

اره من افسرده شدم بخدا😂در امد همسر من نصف پولایی که خانومای تاپیک میگیرن از همسرشونم نیست

۱۱ تومنه حقوق همسرم🤣🤣🤣