2777
2789
عنوان

خانومای خانه دار شما ماهی چقدر از همسرتون پول میگیزید

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 71 پست
خریدامو انجام میده فقط پول توجیبی اصلا اشاره ای به این موضوع نمیکنهمن دلم میخواد اون احساس حامی بودن ...

وای که چه حس خوبیه 

بدونی یکی هست همیشه میتونی بهش تکیه کنی

پشتت قرص باشه بهش

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال جدید قرار بشه ماهی ۱۷ 

الان کمتر تقریبا کاری با پولم نمیکنم فقط جمع می‌کنم خودش خرج های منو و خونه رو مبده

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
برای یه مانتو ماه ها برنامه ریزی می کنم وقتی می خرم می بینم کفش ندارم چند ماه طول می کشه اونو بخرم

هزینه ها بالاس مخصوصاپوشاک 

خب بخوای سرتاپاخریدکنی نمیشه اصلا

مانتوی معمولی دیگه زیر دوسه تومن نیست اصلا

خریدامو انجام میده فقط پول توجیبی اصلا اشاره ای به این موضوع نمیکنهمن دلم میخواد اون احساس حامی بودن ...

اره میدونم پس از الان بگیر ازش بعضی مردا باید زور بالاسرشون باشه

من به شخصه هیچ خرجی ندارم نه ارایشگاه نه باشگاه نه ناخن نه مژه 

لباس هم سالی چند بار میریم باهم میخریم 

بیرون رفتنمون هم باهمه

خودم شاعلم کل حقوق خودم ذخیره میشه

و پولی هم نمیگیرم از همسر

اره میدونم پس از الان بگیر ازش بعضی مردا باید زور بالاسرشون باشه

اصلا بعداز اون حرفش که گفت توعقدیم شرایط فرق میکنه هم ازچشم افتاده هم دلم نمیخواددیگه چیزی خواستم بهس بگم

من خیلی زودبهم برمیخوره