2777
2789
عنوان

نامه خودکشیم همین الان💔یک ساعته خیره شدم به قرص ها

| مشاهده متن کامل بحث + 8491 بازدید | 320 پست

اسی خیلی زوده که نا امید بشی.نگاه چند نفر اینجا نگران حالتن با این که نمی‌شناسنت دیگه ببین خدا چقدر دوست داره.شاید کسی رو برات در نظر گرفته که هزار برابر از اون پسر لاشی بهتر باشه تا اینو ول نکنی که آدم درستش نمیاد سر راهت

دقیقا این پسرای 30 به بالا قهار شدن میدونن چطور مخ واحساس یکیو بگیرن تو دستشونخدا روزی هزار بار پسر ...

والا . اون رفته یکی دیگه رو پیدا کرده واسه عشق و حال

ایشون نامه نوشته که خودش رو بکشه. 😬

الان دلم میخواد سرم رو بکوبم به یه جایی که بشه بهش بفهمونم تا این حد از پخمگی به آدمیزاد نمیاد دختر جان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بدون عذاب بعدش خیلی بدتره عزیزم

ذره ذره وجودت ، بدنت ، احساست همشون مواخذت میکنن و راحت نمیزارنت

تاحالا ۱۰۰ بار جنگیدی یبار دیگه هم دستتو بزار رو پات و بلند شو ادمی ک قرار باشه بره میره اینکار خودتو میاره پایین

اگه از درونم داری فرو میریزی از بیرون طوری رفتار کن که انگار نه انگار به خودت فرصت زندگی کردن بده سعی کن زندگیتو با ادمای دیگه با حال دیگه بسازی

من بیست و یک سالمه و دانشجو هستم عزیزم

پس دیگه بچه نیستی از این روزایی که تو گفتی ما ۲۰سال پیش کشیدیم و نمردیم پس بمون حقتو از این زندگی لعنتی بگیر

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نشد دیگه هم نمیشهمن واقعا تصمیمم‌ قطعیه

عزیزم بیخیال هیچ چیز هیچ کس ارزش نداره بخاطرش خودکشی کنی قوی باش اینو بهت کسی داره میگه ک داره بدبختی میکشه من هم توعشق شکست خوردم هم زندگیم عشقم خیانت کردبهم منوول کرد خانواده ام منواذیت میکنن بدبختم کردن روح روانم نابودشده منم قصدخودکشی داشتم دارم اما عرضه شوندارم درکت میکنم عزیزم ولی خودکشی راهش نیس قوی باش

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

اسی خیلی زوده که نا امید بشی.نگاه چند نفر اینجا نگران حالتن با این که نمی‌شناسنت دیگه ببین خدا چقدر ...

حس میکنم من تو این دنیا بدجور باختم

از خانواده شکست خوردم

از دوست 

از ایندم

از تحصیلم

از عشق 

من بدجور ضربه خوردم

حس میکنم دیگه هیچی ازم نمونده برای ادامه دادن فقط دارم الکی زجر میکشم

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
اسی خیلی زوده که نا امید بشی.نگاه چند نفر اینجا نگران حالتن با این که نمی‌شناسنت دیگه ببین خدا چقدر ...

خوله دوستمون. خدا درست جایی که قبل از حادثه است اون لعنتی رو از سرنوشتش حذف کرده ، اونوقت ایشون اصرار داره بره یارو رو زیاد کنه. نه تو رو خدا ، برو ازش نسل بساز . برو باسن بچه هاشو بشور. بچه های همچون آدم بی صفتی رو .

عزیزم چه حرفیه آخه؟! اتفاقا اگر نوجوان باشه نیاز به توجه بیشتر داره.. نوجوانی سن اوج احساسات و هیجان ...

عزیزم آدم صد سالشم بشه باز نیاز به توجه داره اگه به خودکشی بود ماها باید تا حالا صدبار خودمونو میکشتیم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

فکر کردن زیاد منو زجر میده فکر به گذشته و اذیت به سری ادما

خب دیگه تا جایی که میتونی چیزایی که یادآور گذشته هستن رو از جلوی چشمات بردار یه مدت تلاش بکن باز ولی در جهات دیگه مطمئنم پشیمون میشی از فکر امروزت

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

والا . اون رفته یکی دیگه رو پیدا کرده واسه عشق و حالایشون نامه نوشته که خودش رو بکشه. 😬الان دلم میخ ...

پخمگی نیست

درد دارم سه سال با قلب کسی بازی کنه 

درد داره یکیو باور کنی 

درد داره بعضی چیزا

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

اسی 

نمی تونم بگم درکت می کنم چون حتی نمی تونم چهرتو تصور کنم چه برسه به حسایی که داشتی 

اما از یه چیز مطمئنم 

به خدا امید داشته باش .. به امام حسینی که تو امضات زدی امید داشته باش 

امکان نداره امام حسین و خدای اون بندشو فراموش کنن 

فقط باید صبر داشته باشی تا برسه اون روز ..

اگه خدا بخواد تو چند دقیقه حتی همه چیزایی که فکرشم نمیکنی درست میشه 

فقط صبر کن و از ناامیدی که بزرگترین کار شیطانه دوری کن🍂🩵

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                             

فقط بدون عذاب بعدش خیلی بدتره عزیزمذره ذره وجودت ، بدنت ، احساست همشون مواخذت میکنن و راحت نمیزارنتت ...

خودمم زیاد روبه راه نبودم مرسی کامنتت به احساساتم کمک کرد🌹

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت