khatoonjoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 756 عنوان کی میگرن چشمی داره 49 بازدید | 8 پست من میگرن چشمی دارم ۲۱ هفته باردارم خیلی میترسم موقع زایمانم کور بشم بچمو نتونم ببینم یا کاریم بشه کسی بوده ک میگرن چشمی داشته و زایمان کرده باشه دیروز | 18:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zendegimroham عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 2698 من دیروز سه تا نوافن و دوتا کدیین خوردم خوب نشدم یک ساعت پیشم رفتم سرم و ۴ تا آمپول زدن لعنت به میگرن 😭
khatoonjoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 756 من مشکل چشمی داشتم. همیشه هم این ترس داشتم ولی با اینکه دو تا زایمان طبیعی داشتم اتفاقی برام نیافتا ... شما چه مشکلی داشتین
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 23316 من دیروز سه تا نوافن و دوتا کدیین خوردم خوب نشدم یک ساعت پیشم رفتم سرم و ۴ تا آمپول زدن لعنت به میگر ... تا حالا بوتاکس زدی برای درمان میگرن؟ یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
zendegimroham عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 2698 تا حالا بوتاکس زدی برای درمان میگرن؟ ن همین الان خواهرم زنگ زد حالمو بپرسه گف برو بوتاکسولی همین نینی سایت شنیدم خیلیا رفتن میگن تاثیر نداره
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 23316 ن همین الان خواهرم زنگ زد حالمو بپرسه گف برو بوتاکسولی همین نینی سایت شنیدم خیلیا رفتن میگن تاثیر ند ... من یه بار رفته بودم بوتاکس یه خانومی امده بود گفت میگرن دارم و همه راه ها رو امتحان کردم الان امدم بوتاکس بزنم ببینم خوب می شه یا نه ! دکتر هم براش بوتاکس زد یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
zendegimroham عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 2698 من یه بار رفته بودم بوتاکس یه خانومی امده بود گفت میگرن دارم و همه راه ها رو امتحان کردم الان امدم ب ... دکتر زیبایی ؟چون بوتاکس میگرن با زیبایی فکنم فرق داره
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 23316 دکتر زیبایی ؟چون بوتاکس میگرن با زیبایی فکنم فرق داره بله دکتر زیبایی بود. برای خانمه بوتاکس انجام داد شما هم یه بار انجام بده شاید موثر بود یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 23316 دکتر زیبایی ؟چون بوتاکس میگرن با زیبایی فکنم فرق داره دیگه دقت نکردم کجاها رو زد. اون موقع کار من تموم شده بود حساب کردم امدم بیرون. یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.