الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین شاید از نظر تو طرفی که این حرفو زده پیاز داغشو ب قول تو زیاد کرده، ولی تو نمیدونی حرفی که زدی ی ...
ببخشید یه سوال داشتم
من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم قبلشم چندین بار ناراحت شده بودم ازش ولی سکوت کردم 🥲 یه روز واسشون پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد و بعدم کامل قطع رابطه کرد 🥲 من خیییلی ناراحت شدم ازش دلم شکست شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲
ببخشید یه سوال داشتم من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با ش ...
معلومه که ناراحت میشدم قطعااااا ناراحت میشدم و وقتی پیام تبریک فرستادم و جواب نداده یا سرد جواب داده به هیچ عنوان دیگه پیام تبریک نمیفرستادم، وقتیم گفت من کادو قبول نمیکنم میگفتم کسی کادو براتون سفارش نداده منم از روی ادب تبریک فرستادم که اونم اشتباه کردم و کات میکردم با طرف! عزیزم ایشون معلومه شمارو مزاحم میدونسته و دوست نداشته رابطتون ادامه پیداکنه... برای خودت ارزش قائل شو دختر خوب تامیبینی طرف سرده جواب پیام یکی درمیون میده یا گارد گرفته نسبت به حرفایی که میزنه بدون نمیخادت سریع ازاون رابطه بیا بیرون...
حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه 🚶♀️🚶♀️🐈⬛
ما هر دو خانم یممن خیییلی ناراحت شدم 🥲 آخه مگه چی کارش کردم 😭
عه دوستت دختره؟؟؟ طبیعیه بعضیا یهو دیگه دوست ندارن با فلان دوستشون دوست باشن! نکه تو اشتباهی کرده باشیاااا نه خودشون مشکل دارن یهو فاز میگیرن یهو میگن عه چندماه پیش فلان حرفو ب شوخی ب من زد دیگه ازش خوشم نمیاد، مطمئنم دوستای جدید پبداکرده.. بیخیالش
حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه 🚶♀️🚶♀️🐈⬛