2777
2789
عنوان

لطفاً کسایی که آمپول هورمون رشد دزدن یک لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 37 پست
عزیزم می‌تونم بپرسم قد دخترتون چندهنگران عوارض هم نباش فعلا رشد قدی مهم‌ترین ملاک برات باشه...چون آث ...

چقدر خوب گفتی واقعا👌🏻👌🏻

قدش قبل از شروع درمان ۱۱۹ سانت بود الان شده ۱۲۱ سانت

تقریبا یک ماه و نیمه داره میزنه.وزنش هم یک کیلو و نیم اومده بالا خداروشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ کلیک میزنه

دوز نسبتا بالایی هست خوبه 

کمک میکنه چقدر هست قدشون؟ 

هورمون رشد معمولاً تا ۶ تا ۹ ماه ادامه پیدا میکنه تا دیدن نتایج خوب و مثبت بعدش با توجه به ازمایش و قد و... تصمیم گرفته میشه 

عوارض هم نداره! چرا ؟ چون خود بدن هم ترشحش میکنه در یکی بیشتر در یکی کمتر هر کدوم مزایا و معایب خودشو داره شما مطمئن باشید بالا بودن سطح هورمون رشد خیلی بهتره تا پایین بودنش 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

دوز نسبتا بالایی هست خوبه کمک میکنه چقدر هست قدشون؟ هورمون رشد معمولاً تا ۶ تا ۹ ماه ادامه پیدا میکن ...

مررسی از حرفهای قشنگ و امیدوار کننده ات😍❤️

قدش قبل از درمان ۱۱۹ سانت بود الان شده ۱۲۱

چه شربتی داده؟ویتامین دی هزار داده؟سن و قدش چقدره؟ببخش اینقدر سوال می پرسم کنم نگران دخترمم

ببر دکتر غدد 

سرخود ندی بهش دوتا شربته حه ویتامین دی و یه سری چیزا داره قرص ویتامین دی ۱۰۰۰ روزانه هم میخوره

باید تحت نظر باشه که مدام ببریش

من تا ۱۰ سالگی رشدم کم بود اما از ۱۲ سالگی به بعد اینقدر رشد کردم کردم که الات قدم ۱۸۰ عهبنطرت زود ...

عزیزم من خودم تجویز نکردم که.بردم پیش بهترین دکتر غدد،که صد در صد سوادش از من بیشتره و صلاحش همین بوده🙏🏻❤️

ببر دکتر غدد سرخود ندی بهش دوتا شربته حه ویتامین دی و یه سری چیزا داره قرص ویتامین دی ۱۰۰۰ روزانه هم ...

دخترم هفت سال و نه ماهشه با قد ۱۲۳ و وزن ۲۳

خودم کوتاه هستم نگرانشم

تو کلاس هم جزو متوسط های رو به پایین هست

بخدا تا حالا ۳ ..۴ تا دکتر مطرح غدد اصفهان بردم پسرمو هیچ کدوم دست به دارو نیستن ..همه میگن طبیعیه ..درحالیکه پسرم ۱۰ سال و نیمه شه .قدش ۱۳۶😓. سن اسنخوانیشم ۷ ساله ..واقعا چند ساله درگیری ذهنی پیدا کردم ..نمیدونم چه غلطی کنم