2777
2789
عنوان

خفه شدم ازین هوا

109 بازدید | 25 پست

اونایی که ساکن تهران هستن!

من  واقعا حالم بده

سردرد

سوزش گلو

این چه زندگیه؟

یه هوا نداریم

واقعا خدا به داد فرزندان این خاک برسه...

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بی عرضگی مسئولین محترمه

حسرت یه هوا 

حسرت یه بارون

بدنم ترک خورده از خشکی هوا 

مدام سردرد دارم

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

سلام دقیقا سکته نکنیم خوبه

دلم برا بچه ها کبابه

برای ریه های کوچیکشون

من ی شهر کوچیکم هوا تمیز

فکرکنم منو ببرن تهران قطعا میمیرم

🙄😂😂

باید عادت کرده باشید که 

همه چی ب عادته میگن

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

چرا من امثال آنقدر سرما میخورم با اینک ن بارونه ن سوز

یکی از دلایل سرماخوردگی همین هوای ناپاکه خب

من ی شهر کوچیکم هوا تمیزفکرکنم منو ببرن تهران قطعا میمیرم🙄😂😂باید عادت کرده باشید که همه چی ب عادت ...

نه گلم چه عادتی

کیفش رو ببر

کاش بشه بزنم بیرون از تهران

منم فعلا ساکن تهرانم خیلی این هواش اذیتم میکنهبعد از اتمام کارم قصد دارم برگردم شهرم یکم ریه هام نفس ...

حتما برگرد

به سلامتی