2777
2789
عنوان

اختلاف سنی چقد مهمه تو ازدواج

78 بازدید | 8 پست

همون خواستگاری که تو تاپیک قبلی گفتم اسمش حبیبه😄 الان ازش اطلاعات بیشتری بدست آوردم متوجه شدم طرف ۳۳ سالشه فکر کنم لیسانس عمران داره در حالی که من ۲۰ سالمه و دانشجوی روانشناسی هستم  و عکسشم نشون ندادن میگه حضوری بیا ببین تو عکس خوب نیست بعد فقط ماشین داره خونه نداره میگه چند ساله سربازی شو تموم کرده و دو جا کار میکنه یه مغازه اجاره داره یه جا هم مهندس ناظر هست حالا با توجه به این شرایط من میگم نه نظرتون چیه جواب منفی من منطقی هست یا بهش فرصت آشنایی بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به تنها چیزی که موقع ازدواج اصلا توجه نکردم اختلاف سنی بود هیچ برام اولویت نبود نمی‌دونم چرا اینطور بودم 😂

البته اینکه عشق نمیزاشت هیچ چیزی رو ببینم هم بی تاثیر نبود 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

به عنوان کسی که با اختلاف سنی زیاد ازدواج کردم

چند سال اولم همه چی خوب بود

بعد الان من توی پر انرژی ترین دورانمم و همسرم دیگه نه انرژی خیلی کارهارو داره نه حوصلشو

میگم که ازدواج نکن

فقط برای سنش

من و همسرم ۱۳ سال اختلاف سنی داریم ،توی دو دنیای متفاوتیم . 

اما چندتا از دوستا و آشناها با همین اختلاف سنی کاملا راضی بودن.بستگی به مرد داره که سر زنده و سرحال و پرانرژی باشه یا ، زندگی شو کرده باشه و بی انرژی باشه.

باید طرفتو ببینی

راضیم به رضای تو