2777
2789
عنوان

نی نی یار به این کاربر رسیدگی کنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 60 پست
شما شش بار برام پست گذاشتی پاک کردی و نخوندم البته کنجکاو هم نیستم که چی نوشتیفقط میتونم بپرسم علت ا ...

سلام اگه کنجکاو نیستی چرا می پرسی😂یه بحثی بود بایکی از دوستان اصلا هواسم نبود تاپیک اشتباهی اومدم از بس مشغول اشپزیم

سلام اگه کنجکاو نیستی چرا می پرسی😂یه بحثی بود بایکی از دوستان اصلا هواسم نبود تاپیک اشتباهی اومدم ا ...

نگفتم چی نوشتی

گفتم علت اینکه هی پست میزارین پاک میکنین چیه

این دوتا باهم فرق داره😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyarبه چه حقی میره تاپیک گردی میاد. مشکلات بقیه رو به رخشون می کشه کلی هم نفرین کرد اینجا ادم ج ...

شما که از هیچی خبر نداری چرا بی جهت طرفداری میکنی؟

این کاربر بالای ده تا کاربری داره و بی جهت بچه ی منو نفرین میکنه

هرکسی هم از این دیو سیاه طرفداری کنه حتما مثل خودشه

شما که از هیچی خبر نداری چرا بی جهت طرفداری میکنی؟این کاربر بالای ده تا کاربری داره و بی جهت بچه ی م ...

من اصلا از کسی طرفداری کردم؟؟شما تکش کردی رفتم خوندم چیزی که قابل مشاهد هست شما تیک پروندی اشتباه بود وقابل قبول نبود در هرحال نفرینش اما شماهم کم مظلوم نمای کن تیک پروندی شروع کنند بودی شما که مخالف نفرینی اینجا کلی نفرین کردی و رفتی تاپیک هاشو شخم زدی و باتمسخر درد دل هاشو گفتی بخدا که ادم دیگه بخاطر امثال ت جرات درد دل هم توی مجازی نداره که یه وقت موقع دعوا به زخ ادم نکشید

من اصلا از کسی طرفداری کردم؟؟شما تکش کردی رفتم خوندم چیزی که قابل مشاهد هست شما تیک پروندی اشتباه بو ...

من تاپیک هاشو نخوندم دوست عزیز

ایشونُ با تمام کاربری هاش چندین ماهه میشناسم

همین چند روز پیش با کاربری دیگش شروع کرده به پسرم فحش دادن

خمین چند تا کامنت بالاتر اومده با کاربری دیگش گفته پسر سیاه سوختت فلان

این آدم یه مریض روانیِ که لایق طرفداری نیست

امثال اینها تو دنیا نباشن به نفع همه هست

هرکسی بخواد به بدی اسم بچه ی منو بیاره انشاالله به دردی بی درمان دچار بشه

مثل همین کاربر

شما که از هیچی خبر نداری چرا بی جهت طرفداری میکنی؟این کاربر بالای ده تا کاربری داره و بی جهت بچه ی م ...

حرفهای اخرتو اول ندیدم الان دیدم شماهم دست کمی از اون نداری ۱۶تا کاربری ازت قطع شد خوب امروز هم تهدید شدی به قطع کاربری پس مودب باش که اینم از دست ندی نری سراغ ۱۷ همی

حرفهای اخرتو اول ندیدم الان دیدم شماهم دست کمی از اون نداری ۱۶تا کاربری ازت قطع شد خوب امروز هم تهدی ...

فکر نمیکنم تعداد کاربری های من به شما ربطی داشته باشه

چرا سرتون جایی هست که بهتون مربوط نیست؟

یک ذره غرور داشتن هم چیز خوبیه 

اگر امثال شما دست از سرم بردارن من مشکلی تو این سایت ندارم 

شما سرت به کار خودت باشه و دخالت نکن

من تاپیک هاشو نخوندم دوست عزیزایشونُ با تمام کاربری هاش چندین ماهه میشناسمهمین چند روز پیش با کاربری ...

من از بحث چند روز پیشتون خبر ندارم چیزهای که سند مدرکشون هست گفتم شما هم جا نماز اب نکش دهنت مبارکتون همش به نفرین خودتونم همین زخم زبونا کمان میشن به زندگی خود ادم و راحت تهمت زدید به من هم

من از بحث چند روز پیشتون خبر ندارم چیزهای که سند مدرکشون هست گفتم شما هم جا نماز اب نکش دهنت مبارکتو ...

من تهمت زدم به شما؟🤔چه تهمتی دقیقا؟

من اصلا کاربری شما حتی به نظرم آشنا هم نیست