2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

278 بازدید | 15 پست

میخوام کاشت ناخن انجام بدم درد داره ایا؟؟؟

چه مدل کاشتی انجام بدم بهتره؟؟؟

اونایی ک انجام دادن به تجربشون نیاز دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

و خدایم کافیست...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درد نداره فقط در جریان باش به محص ورود به اشپزخونه باید دستکش دست کنی هیچ کاری بدون دست کش نکن  به موقع ترمیم کنی جای خوب برو که هوانکشه فوری زیاد بلند هم نکار یه ناخن کار با حوصله و خوش اخلاق از اول پیدا کن مدل ها رو هم خودش نشونت میده شش هفت ماه یکبار هم ریموو کن و تقویتی بزن  تا ناخنات ترمیم بشه 

حال متکلم از کلامش پیداست

من تا دوسال کاشت داشتم درد نداره و برای کار کردن با مواد غذایی و ظرف شستن دستکش داشته باش. من ریموو کردم چون واقعا خسته شده بودم و بنظرم ناخن سوهان زده ادم خیلی شیک تر و تمیزتر از کاشت هست و یجوری  کاشت دمده شده البته نظر شخصی منه.

من تا دوسال کاشت داشتم درد نداره و برای کار کردن با مواد غذایی و ظرف شستن دستکش داشته باش. من ریموو ...

اخه ناخن من خیییییلی زشته برا همین ب فکر افتادم

و خدایم کافیست...  
بعد چیکار کردی ریمو کردی؟؟

آره ...ناخنای خودمو تقویت ...خیلی بهتر ... البته هستن کسایی که 10 ساله ناخونشون کاشته و راضین ... من بعد یک هفته ناخونم که بلند میشد به نظرم زشت میشد یعنی کلا ناخنم ی هفته قشنگ بود حوصلمم نمیشد هر هفته بخوام برم ترمیم ....