کسی از تو نظر خواست من نطرمو به استارتر دادم امصامو بخون دیگه هم ریپلای نکن
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزبزم ما هم ۶ سال اول زندگی مستاجر بودیم تازه درآمدم همسرم اون موقع هم خیلی بیشتر از ۳۰ بود ولی همون ...
حرفتو قبول دارم ولی بنظر من الان تواین وضع بهتره تو دل مجردا رو خالی نکنیم اگر اینجوری باشه که هیچکس ازدواج نمیکنه . بالاخره بعدازدواج باوام و اینا اگر عاقل باشن باز سر ده سال بتونن یه خونه بخرن همون حومه تهران یااگر مسکن مهری چیزی باشه زودتر حتی
ماشالا به این ادب و تربیت واقعا 😆😆😆البته از کسی که فکر میکنه با وام ازدواج میشه خونه خرید اونم ت ...
@niniyar گفته بودید جواب کاربران مزاحم رو ندم فقط گزارش بزنم وتگتون کنم شما ببینید اول کی ریپلای کرده بعد طلبکار هم شده
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
@niniyar گفته بودید جواب کاربران مزاحم رو ندم فقط گزارش بزنم وتگتون کنم شما ببینید اول کی ریپلای کر ...
@niniyar نی نی یار اینکه کسی رو رپلای کنی و مودبانه جواب بدی جرم و مزاحمت هست ؟یا ایشون که بشدت بی ادب جواب میده و انگار طلبکاره و توقع داره کسی جوابشو نده ؟
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
واقعا خیلی زیاد ترسیدم 😆😆😆😁😁😁حالا چیکار کنم ؟تورو خدا به بزرگی خودت عفو کن این حقیر رو دیگه قو ...
@niniyar ببینید این مشکل اخلاقی داره بازم پررو پررو منو ریپلای میکنه خواهشا رسیدگی کنید من خوشم نمیاد ازش خوشمم نمیاد منو ریپلای کنه شما امضای منو بخونید بهش همون اول گفتم منو ریپ نزن بازم چندبار تکرار کرد بعد که بحث میشه میگید چرا گزارش نزدید من نمیخام با این کاربر بی ادب حرف بزنم