2777
2789

ترکیب کاچی و اَرده کنجد 

بشدت خوشمزه شد 

ولی الان یه سردرد عجیبی گرفتم 😂 توی کاچی پودر زنجبیل و دارچین و نبات هم بود دیگه فکر کنم دار فانی رو وداع بگم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشار می‌ره بالااااااا

آبلیمو آبغوره اینجور چیزا بخور بیاد پایین این همه گرمی میخوری چی بشه 😂

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

فشار می‌ره بالاااااااآبلیمو آبغوره اینجور چیزا بخور بیاد پایین این همه گرمی میخوری چی بشه 😂

والا کاچی درست کرده بودم داشتم میخوردم یهو زد به سرم یکم ارده قاطیش کنم ببینم چطور میشه😂😂

این ترکیب خیلی گرمه و مفید 

حتما خودتم طبعت گرمه به خاطر همونه سردرد شدی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

والا کاچی درست کرده بودم داشتم میخوردم یهو زد به سرم یکم ارده قاطیش کنم ببینم چطور میشه😂😂

😂😂نوش جونت 

کاچی چجوری درست می‌کنی من از وقتی زایمان کردم نخوردم چون بچم زردی داشت الان می‌خوام درست کنم

😂😂نوش جونت کاچی چجوری درست می‌کنی من از وقتی زایمان کردم نخوردم چون بچم زردی داشت الان می‌خوام درس ...

توی ظرف نبات  زعفرون و گلاب و هل بریز بزار رو گاز تا نبات حل بشه 

بعد توی یه ظرف دیگه آرد رو تفت بده تا رنگش کمی تغییر کنه 

بعد به آرد زنجبیل و دارچین بزن من مامانم کمی زرد چوبه هم میزنه ولی من نمیزنم 

بعد به آرد ترکیب کره و روغن اضافه کن تا رقیق بشه  کره‌اش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه 

بعد که یکدست شد شربت رو بهش اضافه کن 

من اینطوری درست کردم خوشمزه شده بود خودمم اولین بار بود این رسپی رو امتحان میکردم 

مامانم طور دیگه درست میکنه

توی ظرف نبات زعفرون و گلاب و هل بریز بزار رو گاز تا نبات حل بشه بعد توی یه ظرف دیگه آرد رو تفت بده ...

مرسی گلم ما به جای کره روغن زرد میزنیم