2777
2789

کل حاملگیم با هزار جور استرس گذشت 

اخرم زایمان زودرس گرفتم 

اورژانسی سزارین شدم

حتی سیسمونی نچیده بودم

یه دوش نگرفته بودم 

زایمان کردم تا صبح تو اتاق گریه کردم بچرو بردن nicu

بعد پنج روز نگهش داشتن و من از روزی که مرخص شدم تو راهروی بیمارستان بودم با درد بخیه ها

روزی که مرخص شد بچم فک میکردم دردا و سختیا تموم شده

اومدیم خونه و دیدیم بچه همش خوابه و ما باید با هزار مصیبت بهش شیر بدیم پاشو تکون بدیم دستشو تا بیدار بشه

الان ۱۷روزگیشو بازم همینه دیگ بریدم خستم 

کاش میشد بزارم برم کاش میشد بمیرم 

خونه مامانمم میخام جمع کنم برم اخه چرا الکی موندم 

کسی میمونه خونه مامانش که بچش صبح تا شب گریه کنه شیر بخاد بچه من همیشه خوابه کل روز دوبار گریه نمیکنه 

هر سه زاعت با هزار مصیبت یکم شیر میریزم تو حلقش و میخابه

حس میکنم دیگ هیچوقت خوشحال نمیشم😔

بچه های ما رو پر قو بزرگ شدن انگار 

خب ما هم این سختی هارو کشیدیم 

منم با ده کیلو پشم پاشدم رفتم بیمارستان حتی شارژ نداشتم به شوهرم زنگ بزنم بگم خونریزی کردم پاشو بیا تماس از دست رفته براش رفته بود بهم زنگ زد گوشیمم ۲ درصد شارژ داشت شارژر رو پیدا نمی‌کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکل جسمی نداره چه ایرادی داره نوزاد باید بخوره و بخوابه تا رشد کنه چرا دلت میخواد گریه کنه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

دورت بگردم بچه ها اولش همینن برا شیر بیدار نمیشن لازم نیست حتما بیدار باشن تا بتونن شیر بخورن توی خواب هم می مکن 

منم نی نی کم وزن بدنیا آوردم روزا به زور توی خواب شیر میخوره شبا کامل بیداره و شیر میخواد و همش بالا میاره ولی باز میخوره 

میگذره بخدا نترس و قوی باش تو مادری باید خیلی محکم کنی خودتو تا نی نی هم از تو قوت بگیره 

اگه مشکل جسمی نداره چه ایرادی داره نوزاد باید بخوره و بخوابه تا رشد کنه چرا دلت میخواد گریه کنه؟

اینکه برا خوردن شیر باید دستشو پاشو تکون بدم خوابش نبره عادیه؟

ناشکر نباش اینایی که گفتی رو خیلیا تجربه کردن 

خدا روشاکر باش که باردار شدی و خدا بهت بچه داده خیلیا تو حسرت باردار شدنن

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

یه ویزیت ببر دکتر چک کنه ولی من دیدم بچه هایی رو که از نوزادی آروم هستن و برا شیر خوردن باید با زور بیدارشون کرد

همه همینن .اگه راحت باردار شدی اگه تجربه سقط نداشتی اگه همه بازوات سیاه نشده بخاطر امپول هرشب سر ساعت ک باید امپولتو بزنی استرس بگیری بگی کجا بزنم ک خون نیاد ک اگه خون بیاد دیگه بند اوردنش با بد بختیه اگه دنبال سرمای گرون گرون نرفتی اگه استراحت مطلق نبودی خداروشکر کن هرکی ی جور سختی میکشه

نا شکری. نکن البته چون تازه زایمان کردی عادیه حالت.

بچه ی من خیلی کم می خوابیدمن مدام خسته بودم و کم خواب.

شیرم چربیش‌کم بود بعد یک ماه تحمل سینه درد و اضافه وزن بازم وزن نگرفته بود.اینکه بیدار نمیشن نشون میده شیرت خوبه شکر خدا ک میخوره و می خوابه

آآره گلم عادیه بچه ها معمولا ده روز، دو هفته ی  اول کامل کامل خوابن.. بچه ی شما هم چون زودتر بدنیا اومده این مدت براش بیشتره یعنی تا چهل هفتگی یه طرف از چهل هفتگی به این طرف هم دو هفته کامل خوابه ضمن اینکه اگه قرار بود نوزاد خود به خود بیدار بشه که انقد توی بیمارستان تاکید نمیکردن که دوساعت یه بار بهشون شیر بدین پس یعنی خود به خود بیدار نمیشن معمولا تا سه چهارماهگی باید خودمون حواسمون به ساعت شیرشون باشه 

تو خواب نمیخوره باید بیدارش،کنم به خدا خسته شدم😞

ببر سمت دهنش با لباش بازی کن آروم آروم میمکه صبرداشته باش گلم مثلا من صبر میکردم ۶۰ سی سی شیر رو شاید چهل و پنج دقیقه یا یک ساعت طول میداد تا بخوره 

درکت میکنم من سر بچه اولم خیلی میترسیدم کولیکی هم بود یکسره جیییغ و من فشارم میفتاد و گریه میکردم 

سر این دومی یکم نترس شدم

خداروشکر کن و دعا کن همچنان خوابش خوب باشه خودتم بخواب و خوب بخور تقویت بشی و فقط دو سه ساعت یکبار بیدار شو شیرش بده 

به خودت برس که افسردگی نگیری حمام کن و غذای مقوی و خواب رو فراموش نکن 

بدون تو ضعیف نیستی فقط بارداری و زایمان رو پشت سر گذاشتی که هیچ مردی توان تحملشو نداره و الان فقط ترسیده و نگرانی.. همه ی مادرا این حالات رو حداقل برای نوزاد اولشون پشت سر گذاشتن ترسیدن گریه کردن یا حتی شاید دلشون خواسته بمیرن ولی از ترس قضاوت شدن به کسی نگفتن و وانمود کردن که قوی هستن.. و مطمئن باش تمام اینا تا چندماه دیگه جای خودشو به خوشحالی شیرین کاریاش میده ان شاءالله

اینو یه مادر داره بهت میگه که بچه اش کولیک و رفلاکس شدید داشته و بارها گریه کرده و احساس تنهایی و بی پناهی کرده وقتی شوهرش توی تب بچه اش رفته سر کار و این زن با بچه ی مریض تنها و ترسیده مونده.. بخدا اینا تو رو می سازه و قوی میکنه