2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بعضی دوستان میرن حموم شیر اب رو دائم باز نزارن نصف مشکلات اب حل میشه

گلم 40درصد اتلاف شهری فقط در مسیرلوله کشیه 

نقش اسراف ملت در مقابل هدر رفت صنعت و کشاورزی تقریبا هیچ هس 

ی تایپک دیدم دختره ۴۵ دقیقه بود تو حموم بود ،زیر دوش هم نبود

دوش باز بود؟ من گاهی میرم حموم نیم ساعت فقط فکر میکنم ولی اب رو باز نمیذارم 😂😂 هرچند مشکل فراتر از حموم رفتن ماست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ب نظرم اگر ب جا گیر دادن ب دسشویی حموم رفتن ادما یه مدیریت درست تری بود برا کارای بزرگ تر مثلا اونایی ک استخر دارن خونه هاو ویلاهاشون یا شستن حیاط و ماشینشون ب صورت روزانه و هفتگی یا مدیریت درست تری ک اب اشامیدنیو جدا میکردن حد اقل از ابی ک برا حیاط و ابیاری و شستن در خونه هاس یا کشاورزیا خیلی بیشتر کمک بود 

تا اینک بگیم مردم بد بخت تو حموم دسشویی مراعات کنین

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

فکر میکنی اینه؟مشکل همینه؟

مشکل آب کشور رو صرفه جویی چند نفر درست نمیکنه!مدیریت ریشه ای باید باشه چرا همیشه سطحی نگاه میکنید

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

تو سر اون شانزده میلیون ...متخصص داریم تو کشور نمیارن ابر بارور کنه همین متخصصان میرن تو کشورای همس ...

کامنت برتر 

و لایک طلایی💛

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

تو سر اون شانزده میلیون ...متخصص داریم تو کشور نمیارن ابر بارور کنه همین متخصصان میرن تو کشورای همس ...

مشکل عزیزم تو ریشه اس نه ساقه ، ساقه هم از ریشه میخوره ، میتونی ساقه رو چند ها بار ببری از نو ساقه بزنه ولی ریشههههه

گفتن هر زنی باید حداقل پنج شکم بزاد تا حداقل جمعیت مون منقرض نشه

من با انقراض هیچ موجودی از جمله انسان مشکلی ندارم😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز