2777
2789
عنوان

دارک وب 🫤🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 37 پست
طبق چیز هایی که دیدم باید بگم وواقعا اون فیلم هایی که ازش منتشر میشه معلومه فیکه بخش زیادیش البتهبعد ...

اون فیلم هارو ندیدم، ولی راجب دارک وب تا حد کافی خوندم

واردشم بشی صرفا یه سری سایتهای کلاهبرداری و فوقش فروش مواد مخدر میبینی

امکان دسترسی به اون جنبه دارکش واسه منو تو که نیست

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه موسیقی درس میدی؟😁😁😁😁من پیانو میرفتم قبلا

گیتار🌝

البته یه دوران مدرس کودکان بودم، دیدم اعصاب و روانشو ندارم بیخیال شدم 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

اون فیلم هارو ندیدم، ولی راجب دارک وب تا حد کافی خوندمواردشم بشی صرفا یه سری سایتهای کلاهبرداری و فو ...

من خودم وارد دارک وب نشدم که اخه 

اینترنت خب بی نهاایته و ما نمیدونیم چی داخلش هست 

منم تا جایی که میدونم گفتم 

من خودم وارد دارک وب نشدم که اخه اینترنت خب بی نهاایته و ما نمیدونیم چی داخلش هست منم تا جایی که مید ...

برحال جوری نیست که نشه وارد شد، قطعا میشه

ولی دسترسی ای به اون نقطه دارکش نمیشه پیدا کرد

اون فیلمام احتمالا فیکه، نگه یه حالت مستند طور از فعالیت پلیس یا همچین چیزی باشه 

مگه وارد دارک وب شدی که میگی ترسناک نیست ؟ 

من وارد نشدم ولی حس میکنم ترسناکه فضاش 

و اینکه باید با لپ تاپ وارد شی که اونم میگن اگه بلد نباشی لپ تاپ خراب و غیر قابل استفاده میشه

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️