الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خبب تو چیطور کنار اومدی با دیدو گفته های اطرافیان؟ الان ازدواج کردی؟
دو ساله جدا شدم . فقط یک هفته عقد بودم که اخلاقای بدشون رو نشون دادن و بعد یک هفته درخواست طلاق دادم ، اگه برمیگشتم اولم باز جدا میشدم به حرف هیچکس توجه نکن ادما عوض نمیشن علاقه پیش نمیاد . تا موقع تصمیم جدایی خیلی اذیت شدم مردم یه مدت حرف میزنن بعد یادشون میره . ولی واسه اون یک هفته عقد اسمش تا اخر عمرمم برام مونده رابطه نداشتیم ولی الان نمیدونم باید توقع داشته باشم پسر مجرد بیاد خاستگاریم یا نه . بخاطر اون یه هفته دونفر مطلقه اومدن که یکیشونم بچه داشت خدا ازش نگذره که فقط اسمش روم موند ولی اگه ۱۰ سالم باهاش ازدواج میکردم باز جدا میشدم . حداقل دختر بودنتو فداش نکن
خیلی سخت بود و هست ولی با اون اقا اینده ای نداشتم یه مریض روانی بی پول بیکار بی اخلاق بچه ننه نه خونه ای نه ماشینی نه حساب بانکی نه قیافه ای نه تحصیلات و شعوری نمیدونم چجوری بهش بله دادم ولی با تموم جونم طلاق گرفتم همه هزینه هاشم خودم دادم . ولی الان سختمه همه به چشم مطلقه نگام میکنن ولی ما که اصلا ازدواج نکردیم یه کسایی میان خاستگاریم که میزنم تو سرم . اگه از آینده اش مطمئنی و میدونی خوب میشه اصلا جدا نشو خیلی سخته ولی اگه نه الان بهتره تا بری با یه بچه برگردی