2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبب تو چیطور کنار اومدی با دیدو گفته های اطرافیان؟ الان ازدواج کردی؟

دو ساله جدا شدم . فقط یک هفته عقد بودم که اخلاقای بدشون رو نشون دادن و بعد یک هفته درخواست طلاق دادم ، اگه برمیگشتم اولم باز جدا میشدم به حرف هیچکس توجه نکن ادما عوض نمیشن علاقه پیش نمیاد . تا موقع تصمیم جدایی خیلی اذیت شدم مردم یه مدت حرف میزنن بعد یادشون میره . ولی واسه اون یک هفته عقد اسمش تا اخر عمرمم برام مونده رابطه نداشتیم ولی الان نمیدونم باید توقع داشته باشم پسر مجرد بیاد خاستگاریم یا نه . بخاطر اون یه هفته دونفر مطلقه اومدن که یکیشونم بچه داشت خدا ازش نگذره که فقط اسمش روم موند ولی اگه ۱۰ سالم باهاش ازدواج میکردم باز جدا میشدم . حداقل دختر بودنتو فداش نکن

خوشتیپی به درد نمیخوره همه چششون دنبالشه مثل همسر من

ذات خودش چطوره خوبه ؟

من ارزوی شوهر هیکلی و قشنگ دارم رو دلم مونده 

بنظرم باید تو انتخاب همسرم تو ظاهرش بیشتر سخت میگرفتم

شوهرم صورتن قشنگع ولی هیکلی و قد. بلند چیز دیگس

هرکاری گفتن کردم کلی هزینه کردم ولی بی فایده.من حتی بهش گفتم جدانشیم ولی خودتو ی جوری تخلیه کن

چقدر سخت واقعا.من حس میکرذم سردم ولی وقتی نامزد کردم دیدم نه ولی اون خیلی گرم تر بود اما من آدمی نبودم پسش بزنم و مشکلی نداشتیم 

شاید اهل خیانت نیست خب و براش سخته اینطوری 

سخت نیست؟من اصلا دلم‌نیست

خیلی سخت بود و هست ولی با اون اقا اینده ای نداشتم یه مریض روانی بی پول بیکار بی اخلاق بچه ننه نه خونه ای نه ماشینی نه حساب بانکی نه قیافه ای نه تحصیلات و شعوری نمیدونم چجوری بهش بله دادم ولی با تموم جونم طلاق گرفتم همه هزینه هاشم خودم دادم . ولی الان سختمه همه به چشم مطلقه نگام میکنن ولی ما که اصلا ازدواج نکردیم یه کسایی میان خاستگاریم که میزنم تو سرم . اگه از آینده اش مطمئنی و میدونی خوب میشه اصلا جدا نشو خیلی سخته ولی اگه نه الان بهتره تا بری با یه بچه برگردی