2777
2789
عنوان

قلبم پره از حسرت همه چیز🙂

59 بازدید | 5 پست

من و همکلاسیام باهم میرفتیم کلاس فیزیک یه جایی

بعد بحث آیفون شد من مثلا داشتم از آپشناش میگفتم که مثلا من بیشتر از سامسونگ خودم دوستش دارم حالا سلیقه منه حتما رفتم دانشگاه کار میکنم میخرم گفتش پس چقدر خوبه منم دوست دارم بخرم تا چندماه دیگه به بابام میگم بخره من دیگه اونجا نرفتم بخاطر هزینه زیاد هر جلسش... 

و بعد اون کلا دو هفته مسافرت بودن و باباشم هفته پیش براش شونزده پرو گرفته... امروزم داشت میکرد تو چشم ایشالا که خوش باشن

حسرت میخورم فقط...اونا میرن خصوصی من خودمو جر بدم از اینور اونور یه چیزی یاد بگیرم 

مشخصه پولدارا برنده همه چین من واقعا تو این رقابت کنکور جایی ندارم....تلاش میکنم و درجا میزنم فقط

چقدر عدالت.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا با حرفات موافق نیستم با اراده و تلاش خودت ب همجا میرسی اونا نهایت ته زندگیشون پوچی باشه و ناامی ...

زندگی من همین الانشم پوچی و نا امیدیه

تا الان یه خاطره خوش ندارم

مشخصا راه خیلی هموار تری دارن

زندگی من همین الانشم پوچی و نا امیدیهتا الان یه خاطره خوش ندارممشخصا راه خیلی هموار تری دارن

خب خودت زمینه ساز موفقیت شو 

بله ما زندگی‌امون اولش سختیه اما تهش روشنیه و اونا برعکس 

البته همه مث هم نیستن و برمیگرده ب ذات و شرایط زندگی و خانواده 

ولی حرفم اینه شما با تلاشت میتونی ب همجا برسی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه