2777
2789
عنوان

خونه رو تمیز کردم ولی ب دلم نیست

404 بازدید | 18 پست

خونرو اجاره ک کردیم اول رفتم اشپزخونه رو شستم بعد دشویی حموم بعد سرامیکو تی نکشیدم چون کثیف بود ی دور کشیدم کثیف ترش کردم بعد باز با وایتکس کشیدم بعد دستمال نم دار کشیدم روش

دیگ در ودستگیره و پنجره ها رو سرسری کشیدم بنظرتون نیازه ؟؟ باز میگم ای بابا سرامیک حال تمیز نشده همش تون مغزمه الانم وسیله چیدم میشه تمیز کرد یا کثیف کار میشه باز بعد چیدمان دیوار ودرو پنجره دستمال کشیدم 

من یه خونه داشتم تا بلند شیم حس بد داشتم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حالو نمیشه شست

برا من نمیشه و نشد نداره وسواسم میفهمی .وسواااس . اول با ی اسکاج وایتکس غلیظ میزنم دیوار و کف و در و پنجره رو بعد با سطل آب میریزم شوعرمم با یک تی و خاک انداز آب رو جمع می‌کنه می‌ریزه تو لگن بعد لگن پر شده رو داخل فاضلاب خالی می‌کنه  و آنقدر این کار ادامه پیدا می‌کنه که جفتمون از نفس بیوفتیم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
برا من نمیشه و نشد نداره وسواسم میفهمی .وسواااس . اول با ی اسکاج وایتکس غلیظ میزنم دیوار و کف و در و ...

😂😂😂😂😂😂😂😂عاشقتم مث منی الان ک وسیله هارو چیدم نمیدونم چیکار کنم فقط اشپزخونه و سرویس حمومو شستم دیوار و درو دستمال کشیدم

من که در و دیوار و کف قشنگ کف مالی کردم چاه فاضلاب نداشت مجبوری با خاک انداز اب انداختیم بیرون ا ...

اخ خوش بحالت منم نشستم گفتن پایین اب نم میده هونه همشایه

راه پله رو دستمال خیس کشیدم کف سالنو با سیم و دستمال

😂😂😂😂😂😂😂😂عاشقتم مث منی الان ک وسیله هارو چیدم نمیدونم چیکار کنم فقط اشپزخونه و سرویس حمومو شس ...

الان که ویدیو ب نظرم اگه میتونی کف رو موکت کن و دیگه ب کثیف بودنش فکر نکن .دیوارا رو هم که تمیز کردی .اگه واقعا از فکرش درنمیای وسیله ها رو جمع کن از کف هال و همون‌طور که من گفتم بشور با دوسه سطل آب مشکل حل میشه اگه خیلی بزرگ نیست .حداقل فکرت آزاد میشه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄