2777
2789
عنوان

چرا هر چی زن بساز تر بیشتر آسیب میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 22 پست

چون اکثرا معنی زندگی مشترک اشتباه متوجه شدن فکر میکنن زندگی مشترک و همسر خوب بودن یعنی اینکه خودش نادیده بگیره قید خودش و علایق شو بزنه فدا کاری بی مورد با درک کردن خیلی تفاوت داره 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

دوران دوستی چطور باسه ؟

تو دوران دوستی من میبینم وقتی پسر میخواد یکاری انجام بده بعضیا از رو خجالت قبول نمیکنن بنظر من اشتباه وقتی خودش میخواد نه نیارین، بیرونم که میرید اون حساب میکنه لازم نیست تعارف بکنید شما فقط قدر دانی کنید همین 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوران دوستی من میبینم وقتی پسر میخواد یکاری انجام بده بعضیا از رو خجالت قبول نمیکنن بنظر من اشتبا ...

اگر موقع دعوا با کات کردن رنگ عوض کرد و گفت تو گذایی و چشت دنبال کادو های من بوذه و منت بزاره چی؟ 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

اگر موقع دعوا با کات کردن رنگ عوض کرد و گفت تو گذایی و چشت دنبال کادو های من بوذه و منت بزاره چی؟

خب چه فایده ای داره عزیزم؟ اگه بگه تو گدایی واقعا گدا میشی؟ نه 

فقط خداروشکر میکنی که زودتر خودشو نشون داد 

کادو های تورو بگو بیاره پس بده ، تو هم کادو هاشو پس بده ، دیگه وقتی با هم نباشید یادگاریاش به چه دردت میخوره 

اگرم گف کافه رستوران رفتیم باید پول اونارم پس بدی میتونی بگی من پولی ازت نگرفتم هرچی گرفتم پس میدم چون نیازی ندارم اگرم منظورت خوراکی و غذا و این چیزاست که اونا رو ریدم تو توالت اگه میخوای شون میتونی به شرکت آب و فاضلاب مراجعه کنی🙏🏻😔😂

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

خب چه فایده ای داره عزیزم؟ اگه بگه تو گدایی واقعا گدا میشی؟ نه فقط خداروشکر میکنی که زودتر خودشو نشو ...

اونوقت دختر کادو چی بده توی این مدت؟ 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

اونوقت دختر کادو چی بده توی این مدت؟

این دیگه علایق شخصیه، باید دید اون چی دوس داره