2777
2789
عنوان

زنگ زدم به عروسمون بهش گفتم که

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 100 پست
قطعا حسادته.من دیدم حتی لذت میبرن از این که عروس سختی بکشه .در این حد بیمارن

اره مادرشوهرم گاها که بچه‌جاریم مریضه میگه‌پیش زنعمو بشین زنعمو هم‌مریضه!!!!

یا مثلا وقتی مهمونی چیزی داره توقع داره منم مثل جاریم کار کنم یه کار اون‌کردنی یکیشم‌به من‌میگه!!

یا وقتی میگم این‌روزا زود خسته میشم‌میگه ازبس راه نرفتی از اونه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مادرشوهرم گاها که بچه‌جاریم مریضه میگه‌پیش زنعمو بشین زنعمو هم‌مریضه!!!!یا مثلا وقتی مهمونی چیزی ...

اسی من خودم خواهر شوهرم بهت توصیه میکنم رفتی خونه ی مادر شوهر عین مهمون رفتار کن و نهایتش تو شستن ظرفها کمک کن.بخوای خوبی کنی کم کم عادت میشه.من این عروسمون که اینقدر برام عزیزه خدا شاهده بجز شستن ظرف اونم خودم کنارش کمک میکنم تا حالا دست به چیزی نزده.به نظرم کار خوبی می‌کنه 

اسی من خودم خواهر شوهرم بهت توصیه میکنم رفتی خونه ی مادر شوهر عین مهمون رفتار کن و نهایتش تو شستن ظر ...

باشه گلم ممنون منم خودمو قاطی کاراش تاحالا نکردم چون اولا یه ساله عروسشونم الانم‌که حاملم درکل از کار زیاد و حمالی هم خوشم‌نمیاد گذاشتم مدال های افتخار رو بندازن‌گردن جاریم😂😂

جاریمم که نگو انقد خودنمایی میکنه دور ورداشته😂

باشه گلم ممنون منم خودمو قاطی کاراش تاحالا نکردم چون اولا یه ساله عروسشونم الانم‌که حاملم درکل از کا ...

تو فقط به خودت و سلامتی فکر کن آفرین

جاریت هنوز داغه نمی‌فهمه چهار روز دیگه بیاد خونه ی مادر شوهر و کار نکنه از چشم همه میفته چون عادت کردن .ولی شما احترام داری

تو فقط به خودت و سلامتی فکر کن آفرینجاریت هنوز داغه نمی‌فهمه چهار روز دیگه بیاد خونه ی مادر شوهر و ک ...

کاش همه مثل شما بودن گلم منم اگه خواهرشوهر شم انقد تو زندگیشون دخالت نمیکنم والا از این‌اخلاقا ندارم اینا رو هم درک نمیکنم😂