2777
2789
عنوان

زنگ زدم به عروسمون بهش گفتم که

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد درصد عروستون خوبه که شما هم باهاش چنین رفتاری دارید.

البته عروستون شانس آورده خانواده شوهرش قدرشو میدونن

بعضی عروسا اینقدر ساده ان و زحمت میکشن ولی باز خانواده شوهر براشون یزیدن

چ خواهرشوارخوبی، منم دارم چندتا ولی زندگیمو ب طلاق رسوندن اخرم خیانت و... داداششون جمع کردن ک تواخلاق نداشتی اینطوری شد!!! فکرکن باصفربودنش ساختم هیچیی نداره توبدترین شرایط ولم کرد وپشتشو گرفتن الانم انتظاردارن مهریه نگیرم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

عاقا من ی خاهرشوهردارم فقطم یدونه. بعد سالی یکبارهم زنگ نمیزنه و نمیاد خونمون ماروهم دعوت نمیکنه و ن ...

خوب چرا خودت دعوتش نمیکنی بهش زنگ نمیزنی؟؟

در کل عروس و خواهرشوهر همین که باهم خوب باشن بهم احترام بذارن کافیه حالا قرار نیست هر لحظه زنگ بزنن من خودم پنج تا خواهرشوهر دارم من باهاشون خوبم اونها هم همینطور رابطه خوبی باهام دارن

چه مهربون. خانواده شوهر من که دلشون نمیاد حتی یک تعریف کوچک کنن چه از من چه از بچه هام ، تو این ساله ...

ای وای چرا؟من این زن داداشم رو از بقیه بیشتر دوست دارم خیلی مظلومه