2777
2789
عنوان

زنگ زدم به عروسمون بهش گفتم که

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات.بخدا یه تیکه ماهه.همه ی زن داداش هام خوبن اما این خدایی خیلی خانومه

چقدر شما خودت با شعوری گلم❤️ والا من سه برابر شوهرم حقوقمه سر زایمانام که مرخصی می گرفتم خواهرشوهر و مادرشوهر هی می پرسیدن کی بر می گردی سر کار؟؟!! سر بچه دوم هم شیفتامو کمتر کرده بودم اینا داشتن سکته می کردن! هی می گفتن چند روز جیری سر کار و ...برا بچه هام پرستار گرفتم حسودی می کردن که چرا نمی فرسته مهد!!

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

چون تو فامیل فقط من شاغل بودم‌و وضعمون خوب بود جاری و خواهرشوهرم خونه دارنمادرشوهرمم هی میگفت وضع شم ...

عجب آدمایی هستن.با خیال راحت باشین استراحت رو بکن و از نی نی قشنگت لذت ببر اصلا هم حرفشون برات مهم نباشه

کلا عشق پربازدید شدن داری ولی متاسفانه همش توهمات یه بچه مدرسه ای من خیلی وقته تاپیک هات میبینم همش ...

من بچه مدرسه ای هستم؟میخوای کارت دانشجوییم رو بذارم ببینی تحصیلاتم چقدره؟من اگه عشق پر بازدیدی داشتم 12شب به بعد تاپیک میزدم نه لنگ ظهر

عجب آدمایی هستن.با خیال راحت باشین استراحت رو بکن و از نی نی قشنگت لذت ببر اصلا هم حرفشون برات مهم ن ...

اره عزیزم منم هی میگم برا پرستار کار زیاده الان‌سختم بود‌کار کردن سلامتی خودم و بچم و بعدشم‌تربیت دو‌سه سال اول زندگیش از همه‌چی برام‌مهم تره ولیییی باز ...خوری میکنن نمیدونم حسادته یا چی

اره عزیزم منم هی میگم برا پرستار کار زیاده الان‌سختم بود‌کار کردن سلامتی خودم و بچم و بعدشم‌تربیت دو ...

قطعا حسادته.من دیدم حتی لذت میبرن از این که عروس سختی بکشه .در این حد بیمارن