2777
2789
عنوان

چطوری به خانواده م حالی کنم که اینقدر یهم حس ناکافی بودن ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 22 پست
الهی بمیرم خدا کنه دلت شاد شه دقیقا میفهمم منم شرایط زندگی باعث شد بچه نخوام مرتب میگن بچه تو باید ...

خدا نکنه گلم خدا دل شمام شاد کنه ،،وقتی برا ای وی اف میرفتم خیلی ها گفتن واقعا مامانت نمیدونه ومن هر بار میگفتم نه نمی‌خواستم غم من به غم هاش اضافه شه از خدا فقط صبر خاستم که واقعا به چشم دیدم که هر بار هوامو داشته ،،واقعا بعضی وقتا خسته میشم خسته از همون دعاهای خیری که تکرار میشه خسته از همه چی ،،من از همه حرف شنیدم همههههه،فقط دلتو بزرگ کن از حضرت زینب کمک بخا صبر و آرامش عجیبی میاد تو دلت هر کی یه صلاحی داره تو زندگیش شاید صلاح ما هم اینه ♥️

من ۱۹ سالم بود جدا شدم .۱۰ سال مجرد موندم از خانواده و دوست و اشنا و غریبه و در و دیوار و هممممه تی ...

میدونی خب خودم هم میدونم خیلی دیر جدا شدم و الان سنم جوریه که شاید برا یه سری تجربه ها دیر شده یا حداقل یکم دیر شده 

ولی حرفا و یادآوری های اونا چه کمکی بهم می کنه

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اندازه موهای سرت کتاب خوندم بهترین دانشگاه با مدرک ارشد فارغ التحصیل شدم معلم شدم فقط یکم یواشتر ...

پس فک میکنم عزت نفس و اعتماد ب نفست کمه .

چون دیدی دیگ دخترایی ک تا لنگ ظهر میخوابن ولی پنت هوس بنامشون میزنن شوهراشون . باورهای پنهان و کهن الگوهاتو پیدا کن . چون‌اگ اهل مطالعه هم باشی ولی تا وقتی اون دانش رو زندگیت اثر نذاشته باشه باد هواس . کتاب باید باعث رشد بشه . حالا رشد میتونه همه چی باشه . و ما مث خالقمون میتونیم همه چی تموم باشیم

خدا نکنه گلم خدا دل شمام شاد کنه ،،وقتی برا ای وی اف میرفتم خیلی ها گفتن واقعا مامانت نمیدونه ومن هر ...

پناه بر خدا  

خدا خودشو کمکمون کنه و یا از نگاه بد و سرزنش گر دیگران دورمون نگه داره 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

پس فک میکنم عزت نفس و اعتماد ب نفست کمه .چون دیدی دیگ دخترایی ک تا لنگ ظهر میخوابن ولی پنت هوس بنامش ...

با احترام من اهل این چرت و پرتا و روانشاسی زرد نیستم به اندازه کافی هم اعتماد به نفس دارم لاقل تو شغل و تحصیلات موفقم 

شما متوجه شدم منظور تاپیک منو نفهمیدی پس بهتره از خدمتم مرخص شی 

شما دنبال قربانی بودنی ادامه بده همینجوری بلاخره ب هدفت میرسی .

شما هم برو منتظر بمون سهام عدالتت واریز شه بعد برو دراگ بزن بررو تو توهم که تو پنت هاوس بیدار شی لنگ ظهر و مرد رویاهات جذبت بشه 😔☠💀