2777
2789
عنوان

اگه همسرتون بشینه کشتی کج خانما رو نگاه کنه یا تنیس اونور آبیا رو

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 70 پست

شوهر من همیشه جودو و کاراته و.... بانوان رو میبینه برا منم میفرسته🤧😂 ولی خب به‌جهت یاد دادن تکنیک هاش میفرسته شمام حساس نشو گلم‌چیزی نیست همسرتون اکر ادم‌خوبیه ایراد نگیرید

ایشالا ک خیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم

به باید به نظرم اگه می‌خوای ترکش بدی چون حساس هستی به این قضیه باید روزایی که ورزش مردا دقیق بشینه نگاه کنی گاه گاهی هم از بدنشون تعریف کنی تا حس حسادتش برانگیخته بشه

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

به باید به نظرم اگه می‌خوای ترکش بدی چون حساس هستی به این قضیه باید روزایی که ورزش مردا دقیق بشینه ن ...

قبلااینگاروکردم ادم‌حساسی نیس مثل من و کاملا مورد اعتمادشم

وخیال میکنه خودشم مورد اعتماد منه

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
شوهر من همیشه جودو و کاراته و.... بانوان رو میبینه برا منم میفرسته🤧😂 ولی خب به‌جهت یاد دادن تکنیک ...

حرکت دیشبش درمورد مسابقه شنا صفحه قبل رو‌بخون لطفاً ممنونم بعد ببین نظرت چیه

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
عزیزم دیشبم مسابقه شنا دخترابودما قبلش قرار بود بریم‌بیرون تااین مسابقه شروع شد نشست پای تی ویگفتم پ ...

تو هم بشین مال مردا رو نگاه کن هرچی مسابقه هست 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹