2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مرد و چه زن 

خوب و بد دارن 

ولی کلا جامعه فضاش مسمومه 

ارزشهای اخلاقی دارن کمرنگ میشن 

ضد ارزشها جای اینکه باعث سر افکندگی بشن انگار باعث افتخارن 

خیانت کلاهبرداری کلاشی مال مردم خوری و...شده زرنگی و نشونه باهوشی 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اگر بخوای عمیق نگاه کنی.. الان تعهد و فاداری توی هر دو جنس کم شده نه فقط مردا...

ولی قبول کنیم اگه زنی از طرف مردش تحسین بشه ارزش داده بشه هیچوقت سمت خیانت نمیره ولی مردا ذاتا یکم نمک نشناسن 

والا تو این سایت میبینم اینجوریه ولی اطرافیانم دارن زندگی میکنن مث قبل و با دوس پسرشون ازدواج میکنن. ...

چرا حداقل من از هیچکدوم شانس نیاوردم چه تو مجردی چه تو متاهلی 

چه مرد و چه زن خوب و بد دارن ولی کلا جامعه فضاش مسمومه ارزشهای اخلاقی دارن کمرنگ میشن ضد ارزشها جای ...

کاملا موافقم ، هیچکس وجدان و خیلی چیزا رو در نظرنمیگیره 

ولی قبول کنیم اگه زنی از طرف مردش تحسین بشه ارزش داده بشه هیچوقت سمت خیانت نمیره ولی مردا ذاتا یکم ن ...

ربطی نداره... انسان با اصالت و با ذات هیچوقت سمت خیانت نباید بره. اصلا حق همچین کاریو نداره... متعحبم که حق میدی... باید جدا بشه با هر شرایطی.  خیانت کار انسان درست نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ولی قبول کنیم اگه زنی از طرف مردش تحسین بشه ارزش داده بشه هیچوقت سمت خیانت نمیره ولی مردا ذاتا یکم ن ...

این حرف شما توجیح هرزگی ولا غیر

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
این حرف شما توجیح هرزگی ولا غیر

من نمیدونم کی توجیه کردم ؟ میگم زنا نسبت به مردا وفادارترن انقدری که مردا سر و گوششون میجنبه خانوما اینطور نیستن ، خوبه تاپیکای اینجا رو هر روز در این مورد میبینین