2777
2789
عنوان

شوهراتون با دوستاشون سفره خونه و مهمونی میرن🤨عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 25 پست
وقتی به زور نگهش داری نمیفهمی درصد وفاش چقدره ...و دروغ گویی هم بهتون اضاف میشه میتونه بره به تو نگه ...

چقد قشنگ توضیح دادی

من خودمم ب شوهرم میگم منو محدود نکن همه تو محدودیت وفادارن 

آزاد بذار ببین اونموقه ام زنت واقن عاشقته یا از رو مجبوری وفادارت بود

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد قشنگ توضیح دادی❤من خودمم ب شوهرم میگم منو محدود نکن همه تو محدودیت وفادارن آزاد بذار ببین اونموق ...

قربونت اینجا هیچ وقت برای تصمیمای مهم زندگیت مشورت نگیر ببین چی به صلاحته اصلا ویژگی های شورت و هیچ کی به خوبی و کاملی خودت متوجه نمیشه حتی همون مشاورای زندگی ....خیالت و از شوهرت راحت کن رفتنی رفت خوش رفت موندنی موند قدمش ته قلبم 😉نزار احساساتش نصبت بهت کم بشه

فتنه زنیه ای که تو رو پس انداخته روانی نامتعادل من یه کلمه گفتم اسم‌بچه رو قطعی کن صداش بزن هیچ توهینی نکردم چون کردی ولت نمیکنم خب یا تایپیکاتو قفل‌کن یا پدرتو درمیارم تا گوه اضافی نخوری فهمیدی روانی دو قطبی؟تو ادم بودی بچتو ول نمیکردی انقدر بی ارزشی چای دستت نمیدن مردم برو بمیر هرچی تایپیک بزنی جواب میدم تا ادم شی

قربونت اینجا هیچ وقت برای تصمیمای مهم زندگیت مشورت نگیر ببین چی به صلاحته اصلا ویژگی های شورت و هیچ ...

دورت بگردم عزیزم❤ کاملا درسته حرفات

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فتنه زنیه ای که تو رو پس انداخته روانی نامتعادل من یه کلمه گفتم اسم‌بچه رو قطعی کن صداش بزن هیچ توهی ...

بازم ک سرت تو ک.ون منه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فتنه زنیه ای که تو رو پس انداخته روانی نامتعادل من یه کلمه گفتم اسم‌بچه رو قطعی کن صداش بزن هیچ توهی ...

بیا بخورش جن.دع

قفل نمیکنم ببینم کو.نمو میخوری ؟یا میدی مادرجندت میخوره؟ریدم دهن پر خرفتش بااین جن.ده تربیت کردنش

ک.یر بچم دهن خودتو خانوادت هرزه خیابونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40