2777
2789
عنوان

رفتیم کافه شد 2️⃣3️⃣5️⃣ تومن بنظرتون گرونه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تک چیه 235 خیلیم ارزونه واسه اینهمه سفارش اونم توی کافه لاکچری. کجا رفتین؟ بگو ما هم بریم. والا

😂 آخه ما همین چیزا رو از کافه ها که مثلا لاکچری نیستن و فضاشون قدیمیه خوردیم ۱۲۰ شد 

😂 آخه ما همین چیزا رو از کافه ها که مثلا لاکچری نیستن و فضاشون قدیمیه خوردیم ۱۲۰ شد

خب اونا پول اون فضا رو میگیرن. اصلا نباید فضای معمولی رو با فضای لاکچری مقایسه کنی. اما اگه این کافه لاکچری رو با کافه های لاکچری دیگه مقایسه کنی، قیمتش فوق العاده پایینه. 

کدوم شهری عزیزم چ کافه ای بوده ؟ خیلی ارزون بود چیزی نیس وافعا این قیمت

ما همینا رو از جای دیکع خورده بودیم ۱۲۰ برا همین خیلی تعجب کردیم یعنی راستم فکمون خورد کف زمین

خب اونا پول اون فضا رو میگیرن. اصلا نباید فضای معمولی رو با فضای لاکچری مقایسه کنی. اما اگه این کافه ...

دقیقا 

گفتیم ختما پول فضاشو ازمون گرفتن وگرنه خوراکیا که همونا بودن

گمونم شما خیلی اهل کافه نیستی چون من تقریبا هرروز میرم کافه تازه کیک ساده ۱۵۰ تومن چیز کیک اینا که ۱ ...

منم زیاد میرم ولی فقط پاتوق خودمون میریم که خیلی هم ارزونن چیاش 

دیروزم خواستیم بریم پاتوق خودمون که چون جمعه بود بسته بود از مجبوری رفتیم یه جا دیگه