2777
2789
عنوان

زیاد حرص نخورید زندگی خیلی کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 53 پست
وقتی اهمیت ندی ب زندگی خودت تمرکز کنی بقیه میشن مثله یه رهگذر ک رد میشن مهم نیستن

نمیذارن خواهر. انقد همسرم پر میکنن اینم دهن بین.  اگ بگم سه بار تا دادگاه رفتیم باز بخاطر بچم برگشتم. ولی نمیذارن ک نمیذارن

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیانت ببینی و مجبور باشی تا آخر باهاش زندگی کنی چی. البته دیشب داشتم بهش فکر میکردم که مهم اون د ...

غصه داره میدونم اما اون اشتباه کرده ما ک نکردیم اگه زمان قدیم مثلا زمان برده داریم بودیم باز میتونستیم سر این چیزا حرص بخوریم ؟؟یا اگه مثلا جاهایی دیگه یارو ۴ تا عقد میکنه چی 

بعدشم اصلا اون زندگی خودشه ماهم زندگی خودمون باید ببینیم رسالت ما چیه

نمیذارن خواهر. انقد همسرم پر میکنن اینم دهن بین. اگ بگم سه بار تا دادگاه رفتیم باز بخاطر بچم برگشتم ...

رو خودت تمرکز کن حالا یه هنری چیزی یاد بگیر ب بچت فکر کن 

فککن تو خونه پدرتی پدرت بداخلاقه نمیتونی فرار کنی بلاخره بچت بزرگ میشه جدا میشی خدا اونارو هم لعنت کنه 

اما تنها راهش رها کردنه

حق با شماست

اما من نمیتونم ارامشمو حفظ کنم مثلا گاهی یه اتفاقی یه تصمیمی میگیریم باهم قرار میزاریم فعلا به کسی نگیم شوهرم یه هفته بعدش زرتی میره میزاره کف دست داداشش چون وقتی میبینتشون جوگیر میشه احساس راحتی میکنه ! 

درحالی که داداشش تا طلاهای خانم هم قایم میکنه به کسی نمیگه 

یا مادرشوهرم دهن لقه سریع یه اتفاق زندگی مارو میزاره کف دست جاریم اینا 

و اینا همش برای من بار روانی شدیدی ایجاد میکنه 💔🥲

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

رو خودت تمرکز کن حالا یه هنری چیزی یاد بگیر ب بچت فکر کن فککن تو خونه پدرتی پدرت بداخلاقه نمیتونی فر ...

ممنون از دلجویی ت 🌺من اگر پدر داشتم ک یه درصد نمیذاشت خم ب ابروم بیاد🥲از موقعی که تنهام گذاشت🖤 اینا هار شدن

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
حق با شماست اما من نمیتونم ارامشمو حفظ کنم مثلا گاهی یه اتفاقی یه تصمیمی میگیریم باهم قرار میزاریم ف ...

خب بگه که چی حرص نخور منم قبلا سر اینا خیلی بحث میکردم شوهرم همه چیو ب مادرش اینا میگه خب وقتی درست نمیشه ما چرا حرص بخوریم ها؟؟

خب بگه که چی حرص نخور منم قبلا سر اینا خیلی بحث میکردم شوهرم همه چیو ب مادرش اینا میگه خب وقتی درست ...

درسته 🥲❤️

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

ممنون از دلجویی ت 🌺من اگر پدر داشتم ک یه درصد نمیذاشت خم ب ابروم بیاد🥲از موقعی که تنهام گذاشت🖤 ای ...

عزیزی خدا رحمت کنه پدرتو روحش شاد بیمه نداشت پدرت ؟؟ اگه جدا بشی درامد داشته باشی 

دیگه چ میشه کرد با غصه حل نمیشه