2777
2789
عنوان

زیاد حرص نخورید زندگی خیلی کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 51 پست

آدم باید انرژیش و باید بذاره برای خودش وزندگیش نه تو زندگی دیگران زندکی کزدن اصلا خوب نیست به ما چه کی چکار می کنه یا نمی کنه

من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره 

دقیقاااا ولی میدونی من میگم خب زندگی همین چالش ها هست ینی نمیشه سکوت کرد ولی نبایدم زیادی بهش بها دا ...

اره میگذره همش مگه مشکلاتی ک قبلا داشتیم حل نشدن یا کمرنگ تر نشدن خب اینام همونه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم ولی وقتی ذهن آدم اجازه نمیده چی؟

مشکل من مادرشوهر و خواهرشوهر نیست 

ولی چند تا آدم نجس و بی شرف و کثافت اذیتم کردن و هر چی به دهن شون اومد بهم گفتن حتی برام پاپوش درست کردن ولی خودشون خوب نشون دادن و میدن

من از اینکه نمیتونم اینا رو رسوای عالم کنم حالم بده 

وقتی یاد حرف هاشون میفتم حالم بد میشه 

از اینکه تو دنیایی هستم که اونام توش نفس میکشن حالم بده

البته این تنها دلیل حال بدم نیست 

ولی خیلی ذهنمو درگیر کرده 

نمیدونم چرا هر بی شرفی منو اذیت می‌کنه خودشو میزنه به موش مردگی همه هم اونو باور میکنن

اگر اطرافیان بذارن ما ک داریم تو بدبختی هامون زندگی می‌کنیم دیگران پیغام پسغام میفرستن. کاش سرمون ت ...

وقتی اهمیت ندی ب زندگی خودت تمرکز کنی بقیه میشن مثله یه رهگذر ک رد میشن مهم نیستن

اگه خیانت ببینی و مجبور باشی تا آخر باهاش زندگی کنی چی. البته دیشب داشتم بهش فکر میکردم که مهم اون دنیاست این دنیا محل گذره آخرش هممون می‌میریم ولی خوب بازم آدم غصه میخوره