2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم گفت از این به بعد در ماشین رو من برات باز میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میپوشم باید همیشه بپوشم. خیلی خوشش میاد از حجاب و چادر. میگه تو خونه لخت باش مگ چیزی میگم؟ اما ...

مگه تو خونه هم میشه چیزی گفت🤪 ولی بپوش هرچند ی مدت دیگه برای اون تکراری میشه برای تو وظیفه اما بازم تاثییر مثبت توی زندگیت داره

وا مگه چیه شوهرم همیشه در ماشین وبرام باز می‌کنه حتی اگه خودش نخواد پیاده بشه حتما پیاده میشه در وبرامن باز می‌کنه اینکه در ماشین خرابه از داخل باز نمیشه مجبوره خودش از بیرون باز کنه بی تاثیر نیست،🤣

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

والا چی بگم عادی ترین رفتارارو شرطی کرده برات😐

اگه یه مرد خوب نیس زن میتونه اون خوب بسازه. تغییرش نده. اما میتونه خودش تغییر کنه تا مردش هم تغییر کنه. اگه رفتارای عادی رو برام شرطی کرده لابد منم مقصر بودم و اشتباهای زیادی داشتم که البته داشتم.  

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

مگه تو خونه هم میشه چیزی گفت🤪 ولی بپوش هرچند ی مدت دیگه برای اون تکراری میشه برای تو وظیفه اما بازم ...

شوخی میکرد دیگه🤣🤣🤣🤣🤣

وا مگه چیه شوهرم همیشه در ماشین وبرام باز می‌کنه حتی اگه خودش نخواد پیاده بشه حتما پیاده میشه در وبر ...

خدا نکشتت مردم از خنده 😂😂😂😂😂

واقعا این موضوع بسته به شخصیت خودت داره من اگه درو باز کنه کفشمو واکس بزنه ،لباسمو اتو کنه بیاد تو حموم منو بشوره بازم حاضر نیستم اگه با چادر مغذب باشم چادر بپوشم،حتی اگه صد برابر بیشتر دوسم داشته باشه.حالا شما نگاه کن ببین چجوری هستی

اگه با چادر راحت نیستی نپوش ،خودت درو باز کن بشین بهتره تا اینکه عادت کنه به چادر پوشیدنت بعد ببینی ...

ن اهل زور نیس. هیچ کدوم رفتاراش هم از روی هیجان و گذرا نیس میشناسمش